День Maserati Folgore. Тризуб привертає увагу до нової електричної ери Maserati

День Maserati Folgore. Тризуб привертає увагу до нової електричної ери Maserati

15 квітня 2024
0

Модена, 15 квітня 2024 р. - У понеділок, 15 квітня, у Ріміні (Rimini), у самому серці Motor Valley, Maserati збирає представників медіа та інсайдерів галузі на довгоочікуваний Folgore Day, що в перекладі з італійської перекладається як День Блискавки. Подія приурочена до 110-тої річниці від дня заснування автовиробника з Модени: розповідь про Trident (Тризуб) багата на успіхи - створення найбільш знакових автомобілів в історії міжнародного автомобільного транспорту, багато визначних перемог в автоспорті. Folgore Day офіційно знаменує вхід бренду в новий електричний вимір, де модельний ряд Folgore готовий домінувати та представляти майбутнє бренду в усьому світі.

Свою подорож в електрифікації, інноваціях, розкоші та досконалості, в найкращих італійських традиціях, Maserati розпочала минулого року, випустивши на 100% електричні моделі:

  • GranTurismo Folgore, перший повністю електричний автомобіль від Maserati;
  • Grecale Folgore, перший позашляховик з повністю електричною силовою установкою;
  • GranCabrio Folgore, новий член родини, елегантна та витончена версія старшого брата «Grand Tourer», але з відкритим верхом, що буде презентований під час події.

Крім цього - супер-спортивний автомобіль MC20 Folgore, прем'єра якого запланована на 2025 рік.

До 2028 року вся лінійка Maserati буде повністю електрифікована, як було оголошено на початку 2024 року, коли виробник поділився своїм довгостроковим стратегічним баченням, включаючи план зростання, спрямований на стабільну прибутковість у майбутньому, з акцентом на постійну еволюцію бренду та його продуктів. За цим сценарієм модельний ряд Trident будуть і надалі повністю проектуватись, розроблятись та вироблятись в Італії, а Модена та історичний завод на Viale Ciro Menotti залишаються серцем нової ери мобільності, повної викликів.

День Folgore є відправною точкою в новій подорожі Maserati та для споживачів розкоші, для яких призначена та яким присвячена електрична пропозиція Тризуба, через продукти, які можуть гарантувати визначну сутність бренду, що представлений автомобілями, які завжди були синонімом передових технологій, витонченої елегантності, професійної та оригінальної майстерності, бездоганної та характерної продуктивності - і можуть стати новими символами на шляху глибоких перетворень, що відбуваються на ринку.

Folgore – це драйв, іскра, яка дає початок новій ері; з руйнівною силою грому («Made in Thunder» - це гасло, яке якнайкраще змальовує цю мить). Вона відкриває нову главу у великій історії Maserati, першого на 100% італійського бренду класу люкс, який виробляє повністю електричні моделі в Motor Valley. Знову творча та інженерна винахідливість жінок і чоловіків Trident об’єдналися, щоб сформувати нову повністю електричну лінійку Folgore, маніфест майбутнього Бренду.

Визначним є факт, що подія відбувається як постскриптум гоночних вихідних у Формулі Е на автодромі Misano World Circuit Marco Simoncelli – де вперше було проведено італійський етапу чемпіонату світу для 100% електричних одномісних автомобілів, де Trident був єдиною італійською маркою класу люкс на стартовій решітці.

Folgore Day розпочався з прес-конференції та привітання від генерального директора бренду. Давіде Грассо (Davide Grasso) розповів про визначний момент для Maserati - посла Італії у світі розкоші, свідчення інновацій та технологічного прискорення, а також про майбутнє, присвячене електрифікації. Також пан Грассо поділився довгостроковим баченням, зосередженим на новій лінійці Folgore та діяльності бренду, в очікуванні презентації нового повністю електричного творіння Maserati - GranCabrio Folgore - який буде представлений на вечірньому заході, присвяченому неймовірній потужності Folgore.

До Давіда Грассо приєдналися: Джованні Перозино (Giovanni Perosino), директор з маркетингу Maserati, який поділився цінностями та характерними рисами бренду, що переходять в нову еру Folgore, та дав старт кампанії «Це вас збуджує»; Дейвід Данесін (David Danesin), голова підрозділу інжинірингу та розробки Maserati, і керівник відділу дизайну Maserati Клаус Буссе (Klaus Busse), який завершив прес-конференцію своєю промовою щодо стилю, технологій та дизайну.

Ранкова зустріч також дала присутнім можливість познайомитися із трьома тематичними розділами, що є провідним наративом та окреслюють Folgore Day– присвячені електричній мобільності, програмі персоналізації Maserati Fuoriserie та TRIDENTE, повністю електричному моторному човну класу люкс  коли експерти Maserati створюють нове обличчя бренду.

Технології FOLGORE та е-мобільність

У тематичній зоні, присвяченій електричній мобільності, представлені:

  • рухоме шасі Grecale Folgore, серце 100% електричного позашляховика, яке підкреслює повністю електричну силову систему інтегровану в шасі автомобіля з високовольтною акумуляторною батареєю, встановленою безпосередньо під капотом, але без шкоди для внутрішніх об’ємів Grecale - найкращу у своєму класі;
  • портативна зарядна станція Folgore (Folgore charging wallbox) - елегантний домашній блок живлення, що постачається разом з електромобілем;
  • передня та задня осі і акумуляторна батарея GranTurismo Folgore, щоб зблизька роздивитись вражаючі механізми, які приводять у рух потужне купе Trident.

Кольори та матеріали FUORISERIE | FOLGORE

Сфера, яка обертається навколо ексклюзивної програми налаштування та персоналізації для автомобілів Trident, розширена коробкою конфігурації (Configuration Box) та певними елементами налаштування, які використовуються, щоб надихнути клієнтів на створення Maserati їхньої мрії. Вишукане, але ергономічне сидіння Grecale поєднує в собі стилі Nero та Ghiaccio, підкреслені контрастним швом Rosso Trofeo на підголівнику, який утворює логотип Trident і в самому сидінні. Сидіння Maserati MC20 Cielo Opera d'Arte з оббивкою із алькантари з лазерною різкою також доповнено оригінальними кольоровими акцентами; автомобіль, який виражає всю креативність, чуття та майстерність, характерні для програми Fuoriserie та індивідуальних налаштувань Bespoke. Стенд, присвячений фарбам кузова, завершує територію разом із спеціальним вибором колісних дисків із ексклюзивним покриттям для колекцій Corse та Futura.

VITA | MASERATI

Результатом співпраці між Maserati та Vita Power став TRIDENTE, повністю електричний розкішний моторний човен. Таким чином, бренд із Модени розширює свою стратегію електрифікації від дороги до води.

Vita Power і Maserati поділяють спільне бачення мобільності майбутнього та однакову пристрасть до розкішних творінь, які не допускають компромісів щодо продуктивності та елегантності. Vita Power - це компанія морських технологій, заснована для зменшення впливу на морське середовище шляхом розробки електричної та інтегрованої екосистеми високопродуктивних силових агрегатів і повністю електричних яхт, що підтримується спеціальною морською інфраструктурою швидкої зарядки.

TRIDENTE - це 10,5-метровий моторний човен, призначений для щоденних круїзів по озерах і узбережжю; в ньому можуть розміститися до восьми пасажирів; він може похвалитися крейсерською швидкістю 25 вузлів, максимальною швидкістю 40 вузлів і зарядкою постійного струму менш ніж за годину.

Яхта виготовлена з вуглецевого волокна, оброблена відповідно до найвищих творчих стандартів морськими майстрами Hodgdon Yachts, американського суднобудівника зі штату Мен з понад 200-річною історією пристрасті, досконалості та спеціалізації з тендерів на суперяхти.

Кампанія Maserati «ВІН ВАС ЗАВОДИТЬ» за участю Даміано Девіда

Офіційним початком Дня Folgore та натхненням усієї енергії нової ери Maserati став офіційний запуск кампанії «Він Вас заводить» (IT TURNS YOU ON), головну роль у якій зіграв чарівний та спокусливий італійський музикант та автор пісень Даміано Давід (Damiano David), який піднявся у світових чартах завдяки рок-гурту M?neskin, фронтменом якого він є, зі своїм неповторним голосом.

У 90-секундному фільмі, творчу концепцію якого розробило комунікаційне агентство Na?ve і спродюсувала Buddy Film, всесвітньо відомий італійський режисер Габріеле Майнетті (Gabriele Mainetti), за підтримки захоплюючих кадрів оператора Дієго Індракколо (Diego Indraccolo) і талановитих фотографів Паоло Зербіні (Paolo Zerbini) та Макса Саротто (Max Sarotto) - творців фото-матеріалів кампанії, які вписали свої імена в історію, що підносить і прославляє все, що стосується Maserati: пристрасть, бачення, інновації, італійський дух, інтуїцію, відданість справі та ентузіазм. Стиль приголомшує і захоплює тим, як ми виглядаємо, як ми виділяємося з натовпу і як ми просто живемо своїм життям.

Атмосфера та початкові ноти типові для Dolce Vita, сповнені того вишуканого, але легкого італійського духу, яким захоплюються та люблять у всьому світі. Успішний молодий чоловік їде на своєму автомобілі Maserati GranTurismo Folgore; його магнетизм одразу природно освітлює його оточення та привертає погляди людей. Даміано Девід сидить за кермом першого на 100% електричного автомобіля Maserati: цей зірковий оповідач поєднується з іконою Тризуба, яка у своїй версії Folgore здатна передати всю енергію прогресу, завойовуючи нове.

Центральна тема - це життя та те, як воно захоплює та запалює серця, даруючи задоволення від трьох творінь Maserati Folgore. Потужність GranTurismo уособлюється у версії з відкритим верхом і переносить увагу на GranCabrio Folgore. Він привертає погляди та передає найкращі емоції, як тільки їх може передати автомобіль, як ідеальний синтез надзвичайної продуктивності та елегантності, з вітром у вашому волоссі. Подорож продовжується і завершується з Grecale Folgore: універсальним, потужним, розкішним і захоплюючим чотириколісним компаньйоном, таким, як і два його інші високопродуктивні електричні побратими.

Від заходу до світанку Maserati розповідає історію нової енергії Folgore та про те, як вона рухає новий світ Тризуба в новий світ електрифікації.

Користуючись нагодою, офіційний дистриб'ютор Maserati в Україні, ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ УКРАЇНА» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО») радий повідомити, що розкішні автомобілі модельної лінійки Folgore стануть доступні клієнтам в нашій країні вже у 2024 році. Слідкуйте за нашими новинами на сайті, в Instagram та Facebook А нещодавно в Україні був офіційно представлений новий Maserati Grecale. Подробиці про прем’єру можна дізнатися тут.

Довідкова інформація:

Офіційним імпортером Maserati в Україні є ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ УКРАЇНА», що входить до складу компаній Корпорації «УкрАВТО». У 2024 році відбувається перезавантаження бренду Maserati в Україні - оновлення модельного ряду та створення ще більшого комфорту на шляху клієнтів до ідеальних розкішних автомобілів Maserati у відповідності з корпоративними стандартами бренду - висока якість, бездоганний сервіс, інновації, розкіш та пристрасть. Вже у першому півріччі 2024 в Україні розпочинається офіційна історія нових моделей Maserati luxury-класу – флагманського Grecale та елегантного GranTurismo. Виробник та Дистриб’ютор Maserati в Україні також забезпечують прихильникам легендарного італійського бренду можливість або обрати свій Maserati із наявних в офіційних автосалонах або втілити в життя індивідуальне бачення свого розкішного спортивного автомобіля та замовити власну ексклюзивну конфігурацію бажаної моделі актуальної люксової лінійки Maserati.

Зовнішній та внутрішній вигляд автомобіля наведено у зображеннях для ілюстрації та може відрізнятися від вигляду наявних автомобілів у офіційних дилерів Maserati в Україні.

Maserati S.p.A. Maserati виробляє повний асортимент унікальних автомобілів, які одразу можна впізнати завдяки їх неординарній індивідуальності. Завдяки своєму стилю, технологіям і вродженому ексклюзивному характеру вони задовольняють найвибагливіші та найвибагливіші смаки та завжди були еталоном для світової автомобільної промисловості. Традиція успішних автомобілів, в кожному з яких переосмислене те, що створює уяву про італійський спортивний автомобіль з точки зору дизайну, продуктивності, комфорту, елегантності та безпеки, наразі доступний на понад 70 ринках світу. Модельний ряд Maserati включає Levante - перший SUV, створений Maserati; Grecale, «кожен день особливий» позашляховик; GranTurismo, культовий італійський гранд-турер, і GranCabrio, новий кабріолет Trident. Всі моделі характеризуються використанням матеріалів найвищої якості та відмінними технічними рішеннями. Автомобілі модельного ряду оснащені 4-циліндровими гібридними силовими агрегатами (доступними для Grecale і Levante) і бензиновим двигуном V6 із заднім і повним приводом, що втілює продуктивність бренду Trident. Вершину модельного ряду складають супер-спортивний автомобіль MC20 і MC20 Cielo spyder, які оснащені революційним 100% двигуном Maserati Nettuno V6, який вперше використовує технології Формули-1 у силовому агрегаті стандартного серійного автомобіля. GranTurismo доступний як з високопродуктивним бензиновим двигуном V6, заснованим на Nettuno, так і зі 100% електричною версією: GranTurismo Folgore, першим автомобілем в історії бренду з Модени, який прийняв це рішення. Сьогодні повністю електричний модельний ряд також включає Grecale Folgore, перший повністю електричний SUV Maserati, і останнє доповнення, GranCabrio Folgore. До 2025 року всі моделі Maserati також будуть доступні в повністю електричній версії, а до 2028 року вся лінійка Maserati працюватиме лише на електриці.

Джерело: Maserati в Україні

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація