Десять фанів SEAT побували на ексклюзивному закритому показі Tarraco

07 серпня 2018
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

«Beastlie»,«stupenda», «magnifique»,«schоn», «enorme». Різні слова різними мовами, але сутність одна. Для десяти прихильників бренда з різних країн компанія SEAT організувала ексклюзивний закритий показ найновішої моделі - SEAT Tarraco. Фанати марки з Великобританії, Франції, Італії, Німеччини й Іспанії зблизька помилувалися третім позашляховиком компанії ще до його міжнародної презентації. Ось як вони відреагували, побачивши автомобіль, що доповнює лінійку позашляховиків бренда.

- Сюрприз у темряві: отримавши запрошення відвідати завод у Марторелі, прихильники SEAT очікували великого сюрпризу. Перед входом до кімнати з тьмяним освітленням їм надали загадкові інструкції: «Йдіть, сідайте й насолоджуйтеся». Фанати марки парами ввійшли до зали, де стояло лише кілька стільців. «Чому тут так темно? Я нічого не бачу», - спантеличено каже один із відвідувачів. «Що тут відбувається?» - додає інший, сідаючи на стілець.

- Конфіденційно: темне покривало знімають, відкриваючи сюрприз. «Який елегантний силует - він шикарний!», - говорить один із прихильників. Окрім дизайну, у вічі одразу впадають його могутність і великі розміри. «Він значно більший, ніж я очікував, і чудово підійде для моїх повсякденних потреб», - зазначає ентузіаст бренда з Франції. «Я вже хочу його!» - вигукує прихильниця, яка приїхала з Великобританії разом із донькою.

Tarraco (Таррагона латинською мовою) - перша модель SEAT, назву для якої обирали понад 146 000 фанатів марки, що взяли участь у фінальному етапі акції #SEATseekingName.

Новий SEAT Tarraco, офіційна презентація якого відбудеться в м. Таррагона 18 вересня, це семимісний автомобіль великого класу. У межах наймасштабнішого розширення портфоліо продукції в історії бренда модель доповнить лінійку позашляховиків компанії, яка зараз включає Ateca й Arona. Розширення модельного ряду розпочалося 2016 року з випуску моделі Ateca. 2017 року в межах цієї програми на ринок вийшли оновлений Leon, Ibiza п'ятого покоління та новий кросовер Arona. Початок продажів SEAT Tarraco запланований на кінець поточного року.

ДП «АВТО-КИЕВ» ДП «АВТО-КИЕВ»

ДП «Авто-Київ» перший і єдиний концептуальний автоцентр SEAT В Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: ДП «АВТО-КИЕВ»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація