Девід Бекхем створив нові кольори для Maserati

Девід Бекхем створив нові кольори для Maserati

17 червня 2023
0

Maserati розширила програму персоналізації за рахунок двох нових кольорів, розроблених Девідом Бекхемом. Вони включені до колекції Fuoriserie DB Essentials, яка доступна для спорткару MC20 та кросовера Grecale.

Тепер клієнти можуть замовити автомобілі в ексклюзивних відтінках: синьому Night Interaction та зеленому Verde Royale. Натхненням для них стали вінтажні моделі Maserati.

Зокрема, новим синім MC20 та Grecale, окрім Бекхема, зобов'язані купе Ghibli 1967 року. На зелений колір надихнув рідкісний Maserati Quattroporte Royale 1986 року, випущений всього у 51 екземплярі. В обох випадках автор пропонує оздобити салон коричневою шкірою.

Ще однією відмінністю автомобілів буде пам'ятна металева табличка. У Grecale вона встановлена на центральній консолі між передніми сидіннями, у MC20 - між підголовниками.

Для решти модельної лінійки Maserati пропонує більш широку програму персоналізації - Maserati Fuoriserie. Вона запущена у 2022 році разом із новою глобальною концепцією магазину. Клієнти можуть персоналізувати свої автомобілі в магазині, обравши колір екстер'єру, декоративний рядок, колісні диски та багато іншого.

Програма Fuoriserie поширюється як на існуючі, так і на майбутні моделі. Зокрема, нею зможуть скористатися власники запланованого на 2024 рік Quattroporte EV. А вже найближчим часом очікується Levante наступного покоління.

Нещодавно Maserati презентувала свою програму на Міланському тижні дизайну. Її можливості відвідувачам виставки продемонстрували на прикладі двох унікальних купе GranTurismo. Один автомобіль відрізнявся хроматичним дзеркальним зовнішнім оздобленням, інший був пофарбований у 14 різних кольорів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація