Єдиний Shelby Super Snake Widebody виставили на продаж

Єдиний Shelby Super Snake Widebody виставили на продаж

14 листопада 2022
0

Американський аукціон Mecum, який спеціалізується на колекційних автомобілях, виставив на продаж концепт-кар Ford Shelby Super Snake Widebody 2017 року. Прототип, зібраний вручну командою Shelby American, демонструвався на 5-й щорічній виставці Carroll Shelby Tribute and Car Show 20 травня 2017 року. Побудований на шасі 2015 року, він став провісником Mustang шостого покоління. Саме спорткар шостої генерації першим у сімействі отримав незалежну задню підвіску.

На відміну від попередньої «дрегової» моделі Widebody Super Snake, нова версія була задумана як спортивна машина з чудовою керованістю та гальмуванням. Купе оснастили регульованими койловерами Cortex, а штатну задню підвіску замінили важелями Shelby American та Rogue Engineering.

Кузов прототипу був спроєктували так, щоб вмістити 20-дюймові колісні диски Shelby American Super Snake із шинами Michelin Pilot Super Sport 305 спереду та 345 ззаду. Також шоу-кару дісталися потужні гальма Brembo з червоними супортами, ротори з канавками та вентиляцією, загартовані шпильки коліс та міцніші шпинделі й маточини.

На споркар встановили 5,0-літровий двигун Coyote V Super Snake-8 з нагнітачем Shelby-Whipple та подвійним вихлопом Borla. У пару 750-сильному агрегату передбачена 6-ступінчаста механічна коробка передач. Привід традиційно для Ford Mustang - задній.

Кузов концепту пофарбований у колір Lightning Blue. Колір салону - чорний. Карбонове кузовне обважування включає унікальні передній та задній спойлери, та низку інших аеродинамічних елементів, характерних для Super Snake 2017 року.

За всі ці роки унікальна «дводверка» мала лише одного власника, який встиг наїздити 2173 км. У комплекті з колекційним спорткаром покупець отримає оригінальний контракт на продаж автомобіля компанією Shelby American, наклейку Ford на вікно та спеціальний автомобільний чохол.

Вартість лоту не вказано. Новий власник у єдиного існуючого Shelby Super Snake Widebody з'явиться з 4 по 15 січня 2023 року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація