Дизайнер Mercedes-Benz зробив окуляри Maybach із золота, титану та рогів буйвола

Дизайнер Mercedes-Benz зробив окуляри Maybach із золота, титану та рогів буйвола

06 червня 2022
0

Головний дизайнер Mercedes-Benz Group Гордон Вагенер, який приклав руку до багатьох автомобілів Mercedes-Benz, Mercedes-AMG і Mercedes-Maybach, цього разу попрацював разом із виробником модних аксесуарів. Спільно з командою своїх художників фахівець створив сонцезахисні окуляри The Creator, які крім стильного дизайну відрізняються використанням дорогих матеріалів, як і належить товарам бренду Maybach Icons of Luxury.

Дизайн оправи обіграє фірмову емблему Maybach і фірмовий малюнок решітки радіатора цих автомобілів. Окуляри збираються вручну і складання кожної пари складається з 200 кроків, під час яких з окремих елементів виходить готовий аксесуар.

Окуляри виготовлені з титану, який залежно від версії The Creator покритий або 22-каратним золотом, або рожевим золотом, або платиною. Унікальною рисою окулярів є використання у конструкції натурального рогу. Матеріал постачає компанія IVKO, яка з 1978 року займається роботою з рогами тварин. Для окулярів використовують ріг азіатського водяного буйвола.

На ринок The Creator вийдуть у десяти варіантах, що відрізняються дизайном оправи, матеріалом оздоблення та кольором лінз. Залежно від цього змінюється і ціна - від 2880 до 3590 доларів. Доступні нові очки будуть у десяти бутіках Maybach Icons of Luxury по всьому світу.

Джерело: Mercedes-Benz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація