Дизайнер Rivian показав свою версію BMW M2

Дизайнер Rivian показав свою версію BMW M2

04 грудня 2022
0

У середині жовтня BMW представила нове покоління «зарядженого» компактного купе BMW M2 - модель стала однією з прем'єр у рік 50-річчя підрозділу BMW M та останнім масовим автомобілем лінійки BMW M з негібридною силовою установкою. Купе отримало змішані відгуки, причому основною причиною для критики став зовнішній вигляд машини з непропорційно великими для такої компактної моделі «ніздрями» решітки радіатора. Виправити цю «недоробку» заводських дизайнерів вирішив сторонній фахівець.

Свій варіант доопрацювання автомобіля представив старший дизайнер Rivian Automotive Девід Шнайдер, який у вільний від основних обов'язків час практикується над зміною вигляду серійних машин.

У випадку з BMW M2 художнику вдалося зберегти упізнаваний стиль сучасних моделей німецької марки, але зробити його більш гармонійним. За задумом Шнайдера, автомобіль повинен отримати ширші, але менш високі «ніздрі» решітки радіатора, більш вузькі фари і повністю перероблений передній бампер з масивними повітрозабірниками.

В аналогічному ключі Девід пропонує модернізувати і родстер BMW Z4 останнього покоління, щоправда, зберігши при цьому масивні ніздрі в оформленні передньої частини автомобіля.

Джерело: Мотор
Фото: David Schneider

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація