Компанія BMW представила нове спортивне купе M2

Компанія BMW представила нове спортивне купе M2

12 жовтня 2022
0

Лінійку BMW 2 Series поповнив заряджений топовий варіант M2. Купе випускатимуть у Мексиці і воно надійде у продаж у Європі та Америці з весни за ціною від $63 200. Про це повідомляє офіційний сайт BMW. 

Головна особливість BMW M2 2023 ховається під капотом. Купе отримало нову 3,0-літрову турбошістку від старших BMW M3 та M4. Її трохи дефорсували, але все одно віддача значно більша, ніж у попередника - 460 к. с. та 550 Нм.

Спорткар BMW розганяється до 100 км/год за 4,1 секунди, а його максимальна швидкість може бути обмежена на 250 або 285 км/год. До речі, це останнє заряджене купе німецької марки з бензиновим двигуном - нові моделі будуть гібридами та електрокарами.

Новий BMW M2 2023 запропонують із 6-ступінчастою механічною або 8-ступінчастою автоматичною КПП. Купе отримало спортивний диференціал, і навіть безліч різних режимів їзди (зокрема, і окремий режим для дрифта). Підвіска переналаштована та доповнена адаптивними амортизаторами, а гальма збільшені.

Дизайн BMW M2 раніше вже було розсекречено. У авто серйозно розширені крила та потужні бампери. З'явилися обвіс і спойлер, а із заднього бампера виглядають чотири вихлопні труби. Спереду встановлені 19-дюймові колісні диски, а ззаду - 20-дюймові.

В оздобленні салону поєднуються шкіра та карбон. У віртуальній панелі приладів та дисплеї мультимедіа змінено графіку. Крім того, купе отримало спортивне кермо та ківшеподібні сидіння з каркасом з вуглеволокна.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація