Для Dacia Duster підготували лімітовану версію

Для Dacia Duster підготували лімітовану версію

13 лютого 2023
0

Румунська компанія Dacia представила лімітовану версію кросовера Duster. Автомобіль вийде тиражем 695 екземплярів за ціною 26 тисяч євро. Придбати його можна лише онлайн.

Від стандартного варіанта спецверсія, що отримала приставку Mat Edition у назві, відрізняється матовим забарвленням кузова. Темно-сіра фарба наноситься фахівцями вручну. Особливий відтінок кузова відтіняють чорні 17-дюймові колісні диски, темні кришки бічних дзеркал заднього виду та рейлінги на даху.

Салон також виконаний у темно-сірому кольорі, а у якості акцентів виступає помаранчева строска на сидіннях. Основою для версії Mat Edition стала модифікація Duster Journey. Тому в її оснащення входять сидіння з підігрівом та вентиляцією, система клімат-контролю, камера заднього виду та навігація.

У рух цю лімітовану версію Dacia Duster наводить 1,3-літровий чотирициліндровий бензиновий турбодвигун потужністю 150 к.с. і 250 Нм крутного моменту. Він пов'язаний з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач та системою переднього приводу. Замовлення на спецверсію розпочнуть приймати 3 березня цього року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація