Для McLaren Artura створили гоночну серію

Для McLaren Artura створили гоночну серію

07 серпня 2022
0

Влітку компанія McLaren представила заміну гоночному 570S GT4 - підготовлений за вимогами категорії GT4 найновіший McLaren Artura. Зараз на основі McLaren Artura GT4 розробили McLaren Artura Trophy для нової фірмової гоночної моносерії McLaren Trophy, яка стане однією з багатьох серій підтримки чемпіонату Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS у 2023 році. При цьому власники суперкара матимуть можливість адаптувати свій McLaren під гонки GT4.

За рахунок того, що новому Artura Trophy немає необхідності вкладатися у вимоги «балансу продуктивності», машина виявилася потужнішою та аеродинамічно ефективнішою, ніж Artura GT4. Бітурбомотор V6 видає повну потужність 585 кінських сил і має нову вихлопну систему.

На трасі модель повинна бути швидше за рахунок агресивнішого обвісу, який забезпечує підвищену притискну силу і скорочує час проходження кола за рахунок можливості проходити повороти на вищій швидкості, ніж Artura GT4.

При цьому комплект аеродинамічних деталей та нова програма керування двигуном дозволять власникам купе готувати свої машини для GT4. Вартість нового суперкара не названа, але в рамках McLaren Artura Trophy на учасників чекають дві 50-хвилинні гонки з обов'язковою зміною пілотів.

Календар турніру включатиме уїк-енди на трасах «Поль-Рікар» у Франції, «Мізано» в Італії, «Хоккенхаймрінг» у Німеччині, іспанській Барселоні та головним етапом стане Бельгія - там гонки пройдуть у рамках марафону «24 години Спа» .

Джерело: McLaren Trophy

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація