Для Японії випустили фінальну лімітовану версію Audi R8

Для Японії випустили фінальну лімітовану версію Audi R8

31 грудня 2023
0

У серпні Audi вже натякнула, що почався заключний етап життя R8, і тепер німецький автовиробник запускає в Японії спеціальну версію, назва якої багато про що говорить. Японія прощається з суперкаром, зустрічаючи біля своїх берегів Audi R8 Japan Final Edition.

Audi R8 Japan Final Edition - це спеціальна серія, обмежена всього вісьмома екземплярами, якою, як заявляє Audi, вона «завершує історію Audi R8». Спеціальна версія R8 пофарбована в білий матовий колір Ibis і має червоні гальмівні супорти, що, на думку Audi, є відсиланням на кольори японського прапора.

За 20-дюймовими легкосплавними дисками бронзового кольору можна побачити вуглецево-керамічні гальма. Крім того, R8 Japan Final Edition отримує накладки на пороги з назвою та номером спеціальної версії.

Усередині - спортивні сидіння, обтягнуті шкірою наппа з ромбовидною прострочкою і алькантарою з аналогічним оздоленням на стелі і навіть у багажному відділенні. Позаду знаходиться знаменитий 5,2-літровий двигун V10, який видає 620 к.с. та 580 Нм на всі чотири колеса через 7-ступінчасту автоматичну коробку передач. Розігнати купе до швидкості 100 км/год можна за 3,1 секунди.

«Епілог» суперкара Audi R8 коштує 35 080 000 ієн. За поточним курсом це становить близько $247 000.

Джерело: SPEEDME
Фото: Techzle

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація