Dodge Durango отримав нову 710-сильну спецверсію

Dodge Durango отримав нову 710-сильну спецверсію

10 вересня 2024
0

Dodge презентував нову спеціальну версію Dodge Durango Hellcat. Вона отримала приставку Hammerhead у назві і стане другою у 2025 модельному році.

Новинка пофарбована в особливий темно-синій відтінок Night Moves з капотом кольору Satin Black, який чудово поєднується з 20-дюймовими колісними дисками кольору Satin Carbon, які доповнені шестипоршневою гальмівною системою Brembo з чорними супортами.

У салоні позашляховика встановлені сидіння, які оздоблені шкірою Hammerhead Grey Laguna. Як акценти використані вставки з карбону і логотипи SRT Hellcat.

Серед інших особливостей оздоблення кабіни можна відзначити оббивку стелі з алькантари і аналогічну «обгортку» рульового колеса. Ще Durango Hellcat Hammerhead отримав люк на даху, аудіосистему Harman Kardon з 19 динаміками, слот для бездротового заряджання смартфона, нову мультимедійну систему з 10,1-дюймовим екраном, GPS-навігацією і підтримкою бездротових Android Auto і Apple CarPlay.

Спеціальна версія позашляховика укомплектована модернізованим 6,2-літровим турбодвигуном V8, що видає 710 к.с. потужності та 874 Нм крутного моменту. Мотор дає змогу авто розганятися з місця до «сотні» за 3,5 секунди і розвивати максимальну швидкість у 290 км/год.

Модель уже доступна до замовлення за ціною від 113 720 доларів. Чи буде її тираж обмежений, у компанії не зазначили.

Джерело: Авто Центр
Фото: Dodge

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація