Доступний електрокар Tata Punch EV показали на відео

Доступний електрокар Tata Punch EV показали на відео

08 січня 2024
1

Компактний кросовер Tata Punch отримає електричну модифікацію. Вона з'явиться найближчим часом, а поки що на офіційному Youtube-каналі Tata з'явилося відео з електрокаром.

Електромобіль Tata Punch EV зберігає м'язистий дизайн з розширеними крилами і клиноподібною віконною лінією. Від бензинової версії його відрізняє повністю нова передня частина з тоненькою діодною смугою на всю ширину кузова.

Салон Tata Punch EV не показали, але відомо, що в салоні на передній панелі встановлять два дисплеї: залежно від версії, їхня діагональ становить 7 або 10,25 дюйма.

Топова версія моделі отримає камери кругового огляду, вентиляцію сидінь, круїз-контроль і бездротову зарядку для смартфонів, а за доплату запропонують панорамний дах.

Характеристики Tata Punch EV поки що не розголошують. За попередніми даними, 3,8-метровий електрокросовер отримає батареї ємністю 25 і 35 кВт.год, а запас ходу складе близько 300-400 км.

Електромобіль Tata Punch EV коштуватиме від 1,0 до 1,3 мільйона рупій ($12 000 - 15 000). На модель вже приймаються попередні замовлення.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

No Mercy  

Дизайн на любителя, але ціна цікава.

+2-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація