Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення

Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення

10 жовтня 2023
2
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Офіційний дистриб'ютор автомобілів Mitsubishi Motors в Україні, ТОВ «ЕМ ЕМ СІ Україна», презентує повністю новий Mitsubishi Outlander четвертого покоління. За 20 років в Україні було продано більше 40 000 автомобілів цієї моделі, що робить Outlander впізнаваним позашляховиком на українському ринку. З моменту презентації в Сполучених Штатах у 2021 році український дистриб'ютор отримав безліч питань щодо початку продажів новинки. Раді повідомити про старт передзамовлення на довгоочікуваний новий Mitsubishi Outlander. Новинка доступна для тест-драйвів в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні з 16 жовтня.

Абсолютно новий Outlander отримав новий потужний стиль з посиленою конструкцією кузова Mitsubishi RISE, нову ходову, двадцяти дюймові диски (у комплектації Ultimate) та оновлену систему повного приводу S-AWC. Ці складові забезпечують стійке відчуття комфорту та безпеки на дорозі, на будь-якому покритті. При створенні інтер'єру дизайнери надихались традиційною філософією щирої гостинності та якістю преміум-рівня. Загальні силуети, розміщення приладів та увага до дрібниць надають важливе відчуття комфорту, спокою та впевненості, неначе водій перебуває у себе вдома. Нове покоління Outlander - концептуально повністю новий автомобіль, який створений відповідно до очікувань сучасного споживача.

Сміливий крок

Сильні горизонтальні пропорції позашляховика, лінії з гострими краями, а також 20-дюймові колеса великого діаметра та крила, які підкреслюють широкий кузов, виражають сміливу ауру та надають відчуття стабільності. Концепція дизайну символізує сміливе ставлення до цілей та впевненість рухатися вперед.

Фірмовий дизайн Dynamic Shield наступного покоління демонструє потужні характеристики абсолютно нового Outlander як SUV. Відмітимо також, що Outlander збільшився і в пропорціях (довжина: 4710 мм (+15 мм), ширина: 1862 мм (+62 мм), висота: зараз 1745 мм (+35 мм).

Денні ходові вогні та анімовані покажчики повороту розташовані у верхній частині та отримали тонку гостру форму для покращення їх видимості для зустрічних транспортних засобів та пішоходів. Фари розмістили під ними назовні, щоб яскравіше освітлювати дорогу і підкреслювати широкий кузов. Новий Mitsubishi Outlander може похизуватись і матричними фарами (для комплектації Ultimate). Система розпізнає автомобілі, що прямують на зустріч, за допомогою камери над внутрішнім дзеркалом, та затіняє їх, запобігаючи засліпленню. Потік світла плавно збільшується та зменшується при перемиканні з ближнього на дальнє світло та навпаки.

Палітра кольорів представлена у вже знайомій українському ринку «діамантовій» серії з червоним діамантовим, білим діамантовим та чорним діамантовим, який нещодавно додали до лінійки. Чорний діамантовий - це особливий колір, який складається з трьох шарів, до якого додано блискучий шар високої щільності, що містить скло, щоб зробити автомобіль бездонним чорним, коли він не освітлений, але потім випромінює гарний блиск під час попадання на нього світла. Також покупцеві буде доступний широкий вибір базових кольорів.

Максимальна продуктивність та впевненість

Нещодавно розроблена платформа значно покращує характеристики безпеки у разі зіткненні та забезпечує високий рівень стійкості кермування. Вперше Mitsubishi Motors використовували надміцну сталь із гарячим штампуванням навколо салону для того, щоб створити високоміцну конструкцію та домогтися зниження ваги кузова на 23 кг. Використання замкнутої конструкції навколо моторного відсіку та кабіни збільшило жорсткість кузова на вигин та кручення порівняно з попереднім поколінням моделі.

Багатоважільна підвіска з легкого і високоміцного алюмінію та новий електропідсилювач кермового управління з подвійною шестернею забезпечують першокласний комфорт від водіння, а також чітку керованість. Це значно підвищує передбачуваність та точність під час поворотів та дарує задоволення від водіння.

Завдяки новому 2,5-літровому бензиновому двигуну максимальна потужність збільшилась майже на 9% при цьому паливна економічність покращилась (за циклом WLTC) на 2,6 % порівняно з 2,4 л двигуном попереднього покоління. Mitsubishi Outlander має високий крутний момент на низьких і середніх обертах, але при цьому плавний і легкий в управлінні на високих обертах. Це означає, що водій може насолоджуватися приємними міськими поїздками та драйвовим спортивним водінням. Проте, так само як і попередник, двигун не дуже вибагливий до пального і може, за потреби, використовувати навіть 92-й бензин.

Улюблений повний привод

У повнопривідній версії використовується електрона керована система 4WD з гідравлічною муфтою Haldex. Крутний момент на задній осі доступний уже в момент старту і забезпечує потужне рушання з місця, необхідне для повнопривідного автомобіля. Це дозволяє досягти впевненості за кермом у складних умовах, таких як підйом у гору замерзлими дорогами. Нова електрогідравлічна муфта може передати крутний момент на задні колеса до пробуксування.

Повнопривідна модель оснащена вдосконаленою інтегрованою системою контролю динаміки автомобіля S-AWC (Super All-Wheel Control).

За допомогою селектору водій обирає один з шести режимів руху. Параметри для режиму водіння: «Normal» для звичайного водіння, «ECO» для економного водіння, «Tarmac» для спортивного водіння на дорогах з твердим покриттям, «Gravel» для високого зчеплення та стабільності на ґрунтових дорогах, «Snow» для засніжених та інших слизьких доріг і «Mud» для покращення керованості на брудних дорогах або у глибокому снігу. Під час вибору режиму на цифровій панелі водія відображається зображення ситуації на дорозі, що дозволяє інтуїтивно вибрати режим.

Вказані режими не тільки змінюють алгоритми роботи повного приводу, а також впливають на загальне відчуття керуванням автомобіля за рахунок внесення змін у роботи систем курсової стійкості, підсилювача керма, системи активного контролю повороту AYC (Active Yaw Control), реакції на натиск педалі газу, тощо.

Система активного контролю повороту AYC (Active Yaw Control) дає можливість забезпечити розподілене керування передніми та задніми колесами. Датчики визначають кут повороту рульового колеса, крутний момент, швидкість обертання коліс та інші фактори, що забезпечує максимально точне і безпечне керування автомобілем. Під час повороту система AYC оптимізує різницю в рушійній силі та гальмівній силі між передніми та задніми, правими та лівими колесами, щоб покращити зчеплення шин і дозволити водієві впевнено проходити повороти.

7-місний салон для комфортних подорожей всією родиною

Дивлячись на приладову панель, відразу вирізняєш горизонтальну лінію, що візуально розширює простір салону та підкреслює ненав'язливість і спокійну елегантність в оформленні. Верхня частина вкрита м'якою підкладкою, обгорнутою штучною шкірою зі швами. Дверні панелі мають м'які вставки зі штучної шкіри. Також для створення високоякісного простору використовується і м’яка оббивка з тих самих матеріалів, що і панель приладів.

Передні сидіння мають двошарову структуру з уретану, щоб забезпечити зручність сидінь під час посадки та зменшити втому під час тривалих поїздок. Місткість і комфорт підвищуються внаслідок розширення кузова та збільшення простору для ніг сидінь першого і другого ряду. Крім того, залежно від комплектації доступні такі функції, пам’ять положення сидінь водія та переднього пасажиру, 3-зонний автоматичний клімат-контроль і протисонцеві шторки для задніх дверей, щоб зробити задні сидіння більш зручними для пасажирів.

Новий Outlander - це сімейний позашляховик, який має три ряди та сім місць. Сидіння можна гнучко розташувати з різними конфігураціями відповідно до кількості пасажирів та їхнього багажу. Сидіння другого ряду мають функцію ковзання та нахилу, а також розділені у співвідношенні 40:20:40, що дозволяє двом дорослим пасажирам комфортно сидіти у другому ряді, навіть якщо вони перевозять довгі речі, наприклад лижі.

Інтуїтивно зрозумілий 12,3-дюймовий повно розмірний цифровий дисплей панелі приладів пропонує всю необхідну інформацію для водія: чи то режим роботи під час руху, фактичний тиск в шинах або робота активних систем безпеки. Інформація з дисплею легко зчитається завдяки його адаптивності до будь-якого освітлення. 8-ми дюймовий цифровий дисплей мультимедійної системи має різноманітні функції, які можна легко вибрати одним дотиком піктограми меню запуску, яка завжди відображається внизу екрана. Підключившись до смартфону Android або iPhone, користувач також зможе використовувати програми Android Auto і Apple CarPlay.

За відмінне звучання в салоні відповідає нова звукова система преміумкласу BOSE. Абсолютно новий OUTLANDER оснащений звуковою системою, яка складається з 10 динаміків. Поєднання великих дверних НЧ-динаміків із подвійним сабвуфером забезпечує потужні глибокі баси та високоякісний звук, який створює чудову акустичну сцену як під час живого виступу. А покращена шумо- та віброізоляція, разом з подвійним переднім склом, подарує більший акустичний комфорт на будь-яких швидкостях.

Новий Mitsubishi Outlander доступний для тест-драйвів в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні з 16 жовтня. Для передзамовлення будуть доступні дві комплектації. Ціна на комплектацію Intense складає 1 750 000 грн.* А топова комплектація Ultimate коштує 1 895 000 грн.* З цінами та комплектаціями можна ознайомитись за посиланням.

*Ціни вказані станом на 10 жовтня 2023 року.

Офіційний дистриб'ютор автомобілів, запасних частин та аксесуарів ТМ «Mitsubishi» в Україні: ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», 04070, м. Київ, вул. Спаська, 30А.

Дилерська мережа Mitsubishi Дилерська мережа Mitsubishi

ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА» офіційниї Дистрибютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Mitsubishi

Обговорення новини

Whiteheaven 70  

і з CVT JATCO JF022E ... ... !!! ГИ-ГИ-ГИ !!!

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Shep  

атмо і варіатор за 50К... емм...пффф...нуу....

+3-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація