DS Automobiles оновила флагманський кросовер

DS Automobiles оновила флагманський кросовер

27 червня 2022
0

Компанія DS Automobiles представила оновлений кросовер з індексом 7 (раніше ця модель мала назву 7 Crossback). Модель змінилася у стилі концепту Aero Sport Lounge і не так давно представленого DS 4

Серед принципових нововведень - решітка радіатора, що збільшилася в розмірах, фірмові денні ходові вогні DS Light Veil, диски нового дизайну і напис DS Automobiles на п'ятих дверях. Крім всього перерахованого, з оновленням DS 7 позбавився хрому в декорі.

У салоні покращилася якість обробки (шкіра Наппа та алькантара), у мультимедійної системи новий інтерфейс, при цьому розмір екрану залишився колишнім і становить 12 дюймів. У списку оснащення - система нічного бачення DS Night Vision, активна підвіска, що автоматично підлаштовується під дорожні умови, адаптивний круїз-контроль, система утримання автомобіля в смузі руху та система моніторингу стану водія.

У Європі DS 7 представлений у трьох гібридних версіях, всі вони з можливістю підзарядки від розетки. Передньопривідна модифікація DS 7 E-Tense 225 оснащена 180-сильним турбодвигуном та електромотором на 110 кінських сил.

Повнопривідні варіанти два, DS 7 E-Tense 4x4 300 і DS 7 E-Tense 360 ??- цифри в індексі вказують на потужність установок. Незалежно від версії, гібриди укомплектовані батареєю ємністю 14,2 кіловат-години, одного заряду якої вистачає на 65-81 кілометр їзди однією електрикою (залежно від умов руху).

Неелектрифіковані моделі теж є: це турбодизель BlueHDi потужністю 130 кінських сил і бензинові мотори PereTech, що розвивають 130, 215 або 225 кінських сил.

DS 7 Crossback дебютував у 2017 році, тож нинішній рестайлінг став для нього першим. Виробництво моделі організовано на потужностях заводу у Мюлузі, Франція.

Джерело: DS Automobiles

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація