Ducati випустила електровелосипеди із запасом ходу 80 кілометрів

Ducati випустила електровелосипеди із запасом ходу 80 кілометрів

09 липня 2022
0

Компанія Ducati, що спеціалізується на виробництві спортивних мотоциклів, представила два електричні велосипеди під назвою SCR-X і SCR-E GT. Обидві моделі випустили під брендом Scrambler, який відомий аматорськими та дорожніми байками. Вартість двоколісних новинок із запасом ходу до 80 кілометрів і максимальною швидкістю до 25 кілометрів на годину, поки невідома. Продаж «батарейних» велосипедів стартує в Європі найближчим часом.

Електричний SCR-E GT відрізняється шинами Knobby, які застосовуються на квадроциклах. Завдяки покришкам велосипед здатний пересуватися в умовах бездоріжжя.

Модель SCR-X призначена для комфортної їзди у міських умовах. Велосипед обладнаний передньою телескопічною підвіскою і заднім багажником, в який можна покласти вантажі вагою до 25 кілограмів.

Новинки оснащені 48-вольтовим електромотором та знімним акумуляторним ємністю 499 ват-години. На одному заряді батареї велосипеди здатні проїжджати до 80 км. Максимальна швидкість - 25 кілометрів на годину.

Продаж Scrambler Ducati SCR-E GT і SCR-X стартує вже в середині липня нинішнього року. Вартість перших електричних велосипедів виробника мотоциклів поки що невідома.

Джерело: Gizmochina.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація