Duracell виходить на допомогу водіям Києва

16 січня 2021
5
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

АвтоНова-Д - офіційний дистриб'ютор автомобільних АКБ Duracell в Україні. АвтоНова-Д втілює лідерську ініціативу Duracell на дорогах у Києві. З 16 на 17 січня команда DURACELL У КИЄВІ буде надавати безкоштовну допомогу водіям з розрядженими АКБ. Автомобіль Duracell буде вщент заряджений енергією, щоб всю ніч, а потім і вдень підзаряджати замерзлі авто.

Історія Duracell пронизана енергією. У 1969 році Duracell взяв участь у місії Apollo 11 і став першою батареєю на Місяці. А з 2011 Duracell бере участь у рятувальних операціях і надає допомогу у тих районах США, де після природного лиха люди потребують електроенергії, світла та просто захисту від негоди. Жоден з виробників батарей не робить нічого подібного!

АвтоНова-Д втілює лідерську ініціативу Duracell на дорогах у Києві. З 16 на 17 січня в перші в цьому році сильні морози команда DURACELL У КИЄВІ буде надавати безкоштовну допомогу водіям з розрядженими АКБ.

Автомобіль Duracell буде енергоозброєний вщент, щоб всю ніч, а потім і вдень підзаряджати замерзлі авто. За бажанням водіїв і з допомогою екіпажу Duracell стару АКБ можна буде замінити на придбаний на місці автомобільний акумулятор Duracell.

Чергування DURACELL У КИЄВІ розпочнеться о 17:00 16 січня і триватиме до 20:00 17 січня. Телефонуйте: (097) 490-91-90.

Джерело: АвтоНова-Д

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Mr. Lavr  

Всё бы супер, а звонить-то куда?)

+1-5ВІДПОВІСТИ  
Олександр Сорохтін  

Mr. Lavr, В рельсу.

+3-2ВІДПОВІСТИ  
Sergiy.ko  

Mr. Lavr, на первом фото

+4-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
Zub8  

Класний рекламний хід

+1-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація