Два нових дилерських центри Opel в Україні - нові відкриття весни-літа 2023 року

Два нових дилерських центри Opel в Україні - нові відкриття весни-літа 2023 року

30 травня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Навіть незважаючи на важку ситуацію в Україні, Бренд Opel продовжує власний розвиток з вірою у світле майбутнє. І найкращим доказом цього є відкриття одразу двох нових дилерських центрів Opel, причому в різних містах нашої країни - в Рівному та Вінниці. Це дозволяє не лише збільшити кількість дилерських центрів в Україні, але й розширити географію продажів.

Дилерський центр Opel у місті Рівне

Новий дилер Opel Центр Рівне МТВ вже розпочав свою роботу: менеджери салону працюють і готові надавати консультації та приймати перші замовлення на автомобілі Opel. Варто зазначити, що загальна площа автосалону складає 220 кв. м й дозволяє одночасно розміщувати до восьми автомобілів. Таким чином, в автосалоні може бути представлений весь модельний ряд Бренду Opel, що наразі є дуже широким: декілька кросоверів різного класу, компактні автомобілі для міста та зручні вени для великої сім'ї, комерційні фургони. Автосалон Opel пропонує повний комплекс послуг з придбання автомобіля, оформлення не тільки купівлі-продажу, але також кредитування або лізинг для клієнтів.

До складу дилерського центру Opel в Рівному також входить й фірмовий сервісний центр, що пропонує сім робочих постів та має потужність для обслуговування до 20 автомобілів на день. Сервісний центр Opel в Рівному може виконувати роботи з регламентного техобслуговування, ремонту двигунів та трансмісій, ходової частини, кліматичної системи, електрообладнання автомобілів. Крім того, передбачений шиномонтаж, мийка для автомобілів, відділ підтримання гарантії.

Зручне розташування дилерського центру Opel (м. Рівне, вул. Макарова, 39) гарантує велику кількість клієнтів - адже поруч розташоване справжнє автомобільне містечко, що приваблює потенційних покупців. Крім того, новий дилерський центр Opel пропонує широкий модельний ряд автомобілів, наявність сучасної фірмової сервісної станції з професійним персоналом, що може привабити клієнтів навіть з суміжних областей. Таким чином, завдяки новому дилерському центру Opel в Рівному, Бренд не лише збільшує кількість дилерів, але й суттєво розширює власну географію на території України.

Дилерський центр Opel у місті Вінниця

Новий дилерський центр Opel готується до офіційного відкриття вже у червні поточного року. Opel центр Вінниця «Автомир М» розташований у Вінниці за адресою Немирівське шосе 94В, що дуже зручно - виїзд з міста, поруч знаходяться великі транспорті магістралі та розв’язки. Це гарантує зручний під’їзд до дилерського центру не лише мешканцям Вінниці, але й гостям з інших областей та міст: Житомир, Біла Церква, Хмельницький, Умань.

Дилерський центр Opel у місті Вінниця включає в себе як автосалон для експозиції та продажу автомобілів, так і фірмовий сервісний центр.

Наприклад, автосалон може розмістити чотири автомобілі Opel - достатньо, аби акцентувати увагу на бестселерах Бренду Opel в Україні. Також передбачено багато додаткових послуг: оформлення кредитів на купівлю автомобілів, можливість проведення тест-драйву, облаштований «зарядний хаб» для телефонів, дитячий куточок - все для зручності клієнтів.

Водночас, сервісна станція з двома підйомниками розрахована на обслуговування до восьми автомобілів на день. Крім того, передбачена послуга мийки автомобіля. А клієнти, що очікують свій автомобіль з сервісу, можуть скористатись зоною відпочинку з кавою та снеками.

Варто зазначити, що Бренд Opel вже зараз має досить широку мережу власних дилерів - можете пересвідчитись самостійно та знайти найближчого до себе. Окрім широкого вибору дилерів, Бренд Opel пропонує й широкий вибір автомобілів - причому багато вже знаходяться на складах Бренду в Україні. То ж обирайте бажаний автомобіль і купуйте його просто зараз!

Дилерська мережа Opel Дилерська мережа Opel

OPEL - це істинно німецький бренд із багатою 120-річною історією та сильними позиціями на міжнародній арені. Марка почала підкорення українського ринку ще у 90-х роках та досі завойовує нових прихильників.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Opel

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація