Джеймс Мей готує нове шоу з Джеремі Кларксоном і Річардом Гаммондом

Джеймс Мей готує нове шоу з Джеремі Кларксоном і Річардом Гаммондом

30 грудня 2023
0

Стримінговий сервіс Amazon Prime Video анонсував закриття The Grand Tour - американського шоу, яке Джеремі Кларксон запустив спільно зі своїми колегами за проектом Top Gear Джеймсом Меєм і Річардом Гаммондом. Програма буде закрита після виходу двох епізодів, що залишилися. Але і британська передача Top Gear знята з ефіру, оскільки робота над шоу за рішенням корпорації BBC припинена на невизначений термін. І в цьому трійця ведучих бачить свій шанс.

У бесіді з BBC Radio 4 Джеймс Мей підтвердив, що ведучі «технічно стали безробітними», оскільки два запланованих до релізу епізоди The Grand Tour давно відзняті й чекають на свою прем'єру. Перший має вийти 2024 року, а другий - пізніше. Подробиці про два випуски, що залишилися, майже невідомі, крім того, що першим на екрани вийде сюжет про пригоди ведучих у Зімбабве.

«Я дійсно думаю, що попри те що наш час, очевидно, добігає кінця, а шоу Top Gear фактично скасовано, ніколи ще не було кращого моменту для створення нової автомобільної програми, ніж зараз. Безпілотні автомобілі, нові типи силових агрегатів, зміна загального ставлення до автомобілів та керування автомобілем - важко уявити собі найкращий час для переосмисленого автомобільного шоу», - зазначив Джеймс Мей.

На щастя, у будь-якому випадку Кларксон, Хаммонд та Мей не залишать екрани. Amazon готується випустити третій сезон «Ферми Кларксона» і вже замовив Джеремі четвертий сезон шоу. Крім того, Джеймс продовжує вести серіал «Наша людина в…», а Хаммонд створює на Discovery+ програму про свій бізнес з реставрації автомобілів.

Джерело: Мотор
Фото: Amazon Prime

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація