EarthCruiser презентував новий будинок на колесах

EarthCruiser презентував новий будинок на колесах

30 квітня 2022
0

Американська компанія EarthСruiser, що спеціалізується на виробництві кемперів, представила свою нову розробку. Новий всюдихід отримав повнопривідне шасі та потужний мотор GM V8.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Компанія EarthCruiser є одним з найбільших виробників усюдиходів-кемперів та автомобільних надбудов для мандрівників. Свою діяльність компанія розпочинала у 2009 році в Австралії, але у 2013-му перебралася до американського штату Орегон.

Нове дітище компанії створено на платформі Isuzu NPR Series Class 4, яка прийшла на зміну колишньої від вантажівки Fuso. Ця архітектура ляже в основу для створення кемперів EarthCruiser EXP та FX, а також сімейства Core.

Завдяки повному приводу і жорсткій сталевій рамі автомобіль має чудову прохідність на бездоріжжі. У компанії розробили власну конструкцію повнопривідної трансмісії, в якій використовуються роздавальна коробка Atlas, мости Fusion і диференціали Auburn, що блокуються електронікою.

Платформа Isuzu надходить із заводу компанії у Вісконсині. 6,6-літровий двигун V8 від General Motors розвиває потужність 350 к.с., а момент, що крутить, досягає 576 Нм. Аналогічний двигун використовується на важких пікапах концерну GM. У парі з ним працює 6-ступінева автоматична КП та 2-ступінева роздавальна коробка.

Завдяки кабіні над двигуном забезпечується хороша видимість, що важливо за умов важкого бездоріжжя. Завдяки цьому також вдалося створити всюдихід із компактними розмірами при максимальному корисному просторі в салоні. У похідному стані автомобіль має габарити 6528/2057/3099 мм, а колісна база сягає 3365 мм. На стоянці дах житлового відділення підіймається, внаслідок чого висота збільшується до 3213 мм. Подолати бездоріжжя допоможуть позашляхові шини розмірністю 37 x 13,50 R17.

У комплектацію новинки увійшли дві потужні лебідки Warn, встановлені спереду та ззаду машини, сонячна панель, відділення для зберігання речей у житловому модулі загальним об'ємом 1051 л, відділення для багажу із зовнішнім доступом об'ємом 319 л, ліжко з відділеннями для багажу, бак питної води на 278 л, а також бак для технічної води на 64 л. Крім того, компанія пропонує широкий перелік додаткових опцій та аксесуарів з урахуванням індивідуальних потреб замовника.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація