E.Go анонсувала ефектний міський хетчбек

E.Go анонсувала ефектний міський хетчбек

10 травня 2022
0

Німецька компанія E.Go, яка займається створенням електромобілів, презентувала яскравий проєкт, який отримав назву e.wave x. Це друга модель сімейства після показаного раніше хетчбека Life. Крім позашляхового обважування новинка має більш потужний мотор, збільшений запас ходу та оновлений інтер'єр.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Хетчбек e.wave X отримав нові масивні бампери, дві додаткові фари на передній панелі, багажні рейлінги на даху та захисний обвіс по периметру кузова. Під розширювачами колісних арок ховаються 18-дюймові легкосплавні диски (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

Хетчбек e.wave X отримав нові масивні бампери, дві додаткові фари на передній панелі, багажні рейлінги на даху та захисний обвіс по периметру кузова.

Всередині e.wave X отримав абсолютно новий дизайн салону з великою 23-дюймовою панеллю, яка поєднала шкалу приладів та сенсорний екран мультимедійною системою. Автомобіль розрахований на перевезення водія та трьох його супутників. Для обробки використовується екошкіра, пластикові панелі під алюміній, а на центральній консолі є відділення для бездротової зарядки смартфона.

Автомобіль розрахований на перевезення водія та трьох його супутників.

Всередині e.wave X отримав абсолютно новий дизайн салону з великою 23-дюймовою панеллю, яка об'єднала шкалу приладів та сенсорний екран мультимедійною системою.

Для обробки використовується екошкіра, пластикові панелі під алюміній, а на центральній консолі є відділення для бездротової зарядки смартфона.

e.wave X оснащений електромотором потужністю 80 кВт (109 к.с.), що на 23 кВт (31 к.с.) менше, ніж у хетчбека Life. Двигун надає руху задні колеса, а водій може вибирати між трьома режимами драйву – Eco, Comfort та Sport. Нова батарея забезпечує моделі запасу ходу до 240 км за циклом WLTP, що вдвічі більше, ніж у моделі Life (117 км). Для заряджання використовується пристрій потужністю 11 кВт.

e.wave X оснащений електромотором потужністю 80 кВт (109 к.с.), який надає руху задні колеса.

e.wave X надійде до замовників ближче до кінця поточного року. Вартість новинки стартує з позначки 24990 євро, що на 2000 євро дорожче за модель Life.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація