Ексклюзивний Porsche 911 GT3 присвятили фірмовому монокубку

Ексклюзивний Porsche 911 GT3 присвятили фірмовому монокубку

27 червня 2022
0

2022 року монокубок Porsche Mobil 1 Supercup, у якому учасники виступають на однакових 510-сильних купе Porsche 911 GT3 Cup (Type 992), відзначає своє 30-річчя. Серія проходить у рамках офіційних перегонів підтримки чемпіонату світу Формула-1 і проводить свої перегони на тих же трасах і в ті ж дні, що й Гран-прі. Щоб відзначити круглу дату, фахівці заводської програми персоналізації Porsche Exclusive Manufaktur зробили унікальний дорожній спорткар.

Новий Porsche 911 GT3 отримав двоколірне забарвлення, в якому поєднуються сірий і чорний кольори, а додатково кузов пофарбований градієнтним піксельним візерунком на основі цих відтінків. Екстер'єр доповнений акцентами золотистого кольору та назвою гоночної серії.

Салон оздоблений чорною шкірою в поєднанні з картатою тканиною чорно-золотистого кольору. Оббивка прошита контрастною ниткою золотистого кольору, а оздоблення доповнене шильдиками із зазначенням спеціальної версії спорткара.

Технічних доробок спеціальний Porsche 911 GT3 не передбачає. Автомобіль зберіг 510-сильний атмосферний 4,0-літровий оппозитний мотор, який за умовчанням агрегатується з шестиступінчастою «механікою», але без доплати її можна замінити на «робот» PDK.

Джерело: Porsche Mobil 1 Supercup

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація