Експерти розгромили Fisker Ocean за жахливу якість

Експерти розгромили Fisker Ocean за жахливу якість

30 березня 2024
1

Американський виробник електромобілів Fisker переживає не найкращі часи - компанія Генріка Фіскера зупинила виробництво машин через брак коштів і балансує на межі банкрутства. До того ж ситуацію навряд чи поліпшить свіжий звіт американської некомерційної організації Consumer Reports, яка вивчила кросовер Ocean і буквально знищила його через ту кількість недопрацювань, з якими модель Fisker пропонує миритися своєму власникові.

Експерти зазначили, що електронні системи безпеки Fisker Ocean почали відмовляти вже на другий день експлуатації, а мультимедійна система розчарувала повільною та нестабільною роботою, що унеможливлювало підключення смартфонів та управління функціями кросовера. Фізичних клавіш практично немає, а сенсорні екрани періодично починали підвисати та не реагували на команди.

У Consumer Reports розкритикували і якість оздоблювальних матеріалів, які не відповідають вартості автомобіля, знайшли чимало проблем з ергономікою, а також поскаржилися на налаштування підвіски та роботу системи рекуперації енергії.

Критику викликав і процес доставлення придбаного кросовера - машина прибула з пошкодженим кузовом і без килимків. Аналізуючи досвід експлуатації Fisker Ocean, експерти визнали покупку цього електромобіля не найрозумнішим рішенням. За ті ж гроші можна купити Tesla Model Y, яка має менше проблем, а виробник навряд чи залишить її в найближчому майбутньому без підтримки, оскільки компанія Ілона Маска має стійкіше становище на ринку, ніж черговий стартап Хенріка Фіскера.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

No Mercy  

Може якість і не найкраща, але про Теслу відгуки такі самі були в перші роки. Хоча Тесла й не найкращий приклад.

-6ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація