Електричний Hummer обладнали неіснуючою функцією

Електричний Hummer обладнали неіснуючою функцією

10 квітня 2022
0

Під час розробки багатьох автомобілів передсерійні прототипи часто обладнують тими чи іншими «фальшивими» опціями, які планують встановити інженери на серійні моделі. Однак у випадку Hummer EV справа в іншому. Автомобіль отримав одну функцію, призначення якої запропонували обрати самостійно.

На центральній консолі електричного Hummer розташована шайба, що дозволяє вибрати режим руху. У правій її частині знаходиться значок, що віддалено нагадує літеру «H» з трьома маленькими символами, що утворюють подобу трикутника. Виявилося, що ця кнопка не має жодного функціоналу. При натисканні на неї на мультимедійному екрані електропікапа з'являється напис: «Ваш режим. Ваша місія».

Співробітники американського концерну заявили, що не придумали призначення для цієї кнопки, тому вирішили запитати у власників Hummer EV, яку опцію вони хотіли б отримати.

Коли фахівці виберуть потрібний варіант, GMC активує кнопку за допомогою оновлення «по повітрю». Таким чином, автовиробник вирішив надати клієнтам право голосу у процесі розробки та продемонструвати можливості бездротових технологій.

Джерело: GMC

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація