Електричний Rolls-Royce Spectre помітили на трасі Нюрбургринг

Електричний Rolls-Royce Spectre помітили на трасі Нюрбургринг

21 вересня 2022
0

Британський бренд Rolls-Royce продовжує випробування першого електромобіля Spectre. Цього разу машину помітили на легендарній трасі Нюрбургрінг, де проходила тести ходової частини.

Як запевняють очевидці, незважаючи на досить пристойну вагу, Spectre гідно показав себе у поворотах. І це не випадково, адже при розробці електрокара британці приділили особливу увагу ходовій частині.

На додаток до всього, наші шпигуни зафіксували тестовий автомобіль у більш спокійних умовах на німецьких дорогах поряд з Нюрбургрінгом. Це дозволило розглянути салон Spectre з близької відстані, хоча багато чого ще замасковано. Очевидна деяка схожість з Rolls-Royce Cullinan, особливо в плані розташування дефлекторів повітроводів і центральної панелі. Проте, схоже, що дисплеї розмістять під єдиним склом, як у деяких моделях BMW.

Rolls-Royce ще не розкрив технічні характеристики моделі. Ми знаємо, що Spectre побудований на базі платформи Architecture of Luxury, яка використовується в Cullinan і Phantom, але вона зазнала ряду змін, які дозволяють витримувати збільшене навантаження. Очікується, що двомоторна силова установка видасть близько 608 кінських сил.

До речі, Spectre стане найефективнішим з погляду аеродинаміки автомобілем Rolls-Royce. Попередні розрахунки, в яких враховувалося використання альтернативної, створеної спеціально для електрокарів фігурки «Дух екстазу», показали, що коефіцієнт лобового опору має становити 0,26, проте насправді він виявився ще нижчим - 0,25.

Джерело: InsideEVs

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація