Електрокар Maybach від Louis Vuitton «засвітився» у кліпі відомого репера

Електрокар Maybach від Louis Vuitton «засвітився» у кліпі відомого репера

03 серпня 2022
0

Канадський репер Дрейк випустив кліп на пісню Sticky зі свого найновішого альбому Honestly, Nevermind. Менш ніж за добу відео зібрало понад мільйон переглядів на YouТube.

У кліпі кадри з концертів Дрейка чергуються з відео з вечірок і поїздок на дорогих авто. У ньому знялися одразу кілька розкішних Mercedes-Maybach.

Особливо виділяється неймовірний електромобіль Project Maybach, випущений у єдиному екземплярі. Розкішний концепт-кар створив стиліст Louis Vuitton Вірджил Абло, і він став його лебединою піснею - авто представили вже після смерті дизайнера.

Двомісний автомобіль довжиною близько 6 м поєднує в собі риси позашляховика та купе. У нього довгий капот і похилий дах, а також підвищений кліренс, величезні шини й оригінальні сталеві дуги.

В оздобленні салону використали дорогу шкіру. Сидіння Project Maybach розкладаються й утворюють два спальних місця - у кліпі Дрейк їх розклав. Замість дзеркал заднього виду встановлено камери.

Project Maybach так нікому й не продали. Наразі автомобіль виставлений у музеї сучасного мистецтва в Маямі, а також час від часу відвідує різноманітні автошоу.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація