Електрокросовер KIA K5 виходить на світовий ринок

Електрокросовер KIA K5 виходить на світовий ринок

05 квітня 2024
0

Новий KIA EV5 виводять на світовий ринок. Доступний сімейний електрокросовер невдовзі будуть продавати не лише в Китаї (там авто виробляють). Про це пише сайт Carscoops.

Із червня електромобіль KIA EV5 з'явиться в Австралії та Таїланді, а до кінця року його представлять у ще кількох країнах. Відомо, що на австралійському ринку кросовер коштуватиме менш ніж 46 000 доларів.

У Китаї новий KIA EV5 ще дешевший (від $36 800), проте глобальна версія моделі матиме багатшу комплектацію. Зокрема, вона отримає більше систем активної безпеки.

Нагадаємо, що новий KIA EV5 - електрична альтернатива моделі Sportage і конкурент Volkswagen ID.4. 4,6-метровий кросовер вирізняється рубаним дизайном із тоненькими фарами в дусі флагманського KIA EV9.

У салоні на передній панелі встановлено два дисплеї. Кросовер можна оснастити функцією доступу в салон зі смартфона, трьохзонним клімат-контролем, камерами кругового огляду, паркувальним автопілотом, електроприводом сидінь і дверей багажника, вентиляцією крісел, системою напівавтономного водіння.

Кросовер KIA EV9 2024 випускають у передньопривідній 218-сильній та повнопривідній 313-сильній версіях. Експортна версія моделі отримає нову батарею на 82 кВт.год, а її запас ходу складе близько 600 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація