Електрокросовер Opel Crossland помітили на дорогах

Електрокросовер Opel Crossland помітили на дорогах

01 серпня 2023
0

У Німеччині під час випробувань сфотографували новий Opel Crossland другого покоління. Компактний та недорогий кросовер проходить випробування та буде презентований у другій половині 2024 року. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Новий Opel Crossland закрили камуфляжною плівкою, проте окремі деталі дизайну все ж таки можна розглянути. Кросовер збереже передню частину Opel Vizor із чорною вставкою на місці решітки радіатора та фарами, доповненими Г-подібними ходовими вогнями.

Також помітно, що найдоступніший кросовер Opel виріс у розмірах приблизно до 4,3 м у довжину. У профіль він дуже схожий на новий Citroen C3 Aircross, що й не дивно - моделі породяться, адже вони побудовані на одній платформі БМР.

Крім того, близькими родичами Opel Crossland 2024 є нові Fiat 600 та Jeep Avenger. Як і вони, німецький кросовер буде запропонований у гібридному та електричному виконанні.

Електромобіль Opel Crossland отримає 156-сильний двигун і батарею на 54 кВт.год, а його запас ходу складе близько 400 км. Гібридні версії потужністю 100 та 136 к.с. отримають 1,2-літровий бензиновий турбомотор та 48-вольтну «м'яку» установку. Наклейки у вигляді блискавок на боковинах тестового авто вказують, що саме електрокар.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація