Електромобіль Audi e-tron quattro може лишитись без гальм під час руху

Електромобіль Audi e-tron quattro може лишитись без гальм під час руху

29 серпня 2024
0

Власників електричних кросоверів Audi e-tron quattro 2019 року випуску закликають привезти свої авто в дилерський центр після того, як виявилося, що педалі гальма можуть від'єднатися від підсилювача гальм.

Повідомлення про відкликання показує, що відхилення в станції загвинчування у постачальника означає, що педаль гальма може бути неправильно підключена до робочого стрижня підсилювача гальм. Audi каже, що гвинт може повністю ослабнути, відокремивши педаль, а це означає, що єдиним способом уповільнити електромобіль буде використання ручного гальма.

Саме тому Audi нагадує власникам переглянути посібник, щоб отримати інформацію про те, як використовувати екстрене гальмування на випадок, якщо педаль гальма з рештою впаде.

Відкликання стосується загалом 206 авто, які були виготовлені в період з 28 травня 2019 року по 23 жовтня 2019 року. На щастя, у Audi не знають про будь-які травми, аварії чи пожежі, спричинені «відривом» педалі гальма.

Комітет з безпеки продуктів Audi був повідомлений про потенційну проблему в лютому, коли отримав 3 скарги клієнтів з Європи на незвичайний шум гальм і скидання педалі гальма. Щоб проаналізувати проблему, Audi зібрала запчастини на місці та зразки деталей із виробництва. Рішення про відклик було прийнято 12 серпня. Власників попереджають, що вони можуть помітити незвичайний шум після натискання та відпускання педалі гальма, також з часом педаль гальма може не повертатись у вихідне положення.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація