Електромобіль Fiat 500e отримав одразу дві лімітовані версії

Електромобіль Fiat 500e отримав одразу дві лімітовані версії

12 березня 2024
0

Fiat представив дві нові спеціальні версії електричного сітікара 500e. Назви спецвидань перекладаються, як «Натхненні красою» та «Натхненні музикою».

Fiat 500e Inspired By Beauty має сяючий зовнішній вигляд завдяки кольору Rose Gold. Модель також оснащена бежевими сидіннями з екошкіри і панеллю приладів, обтягнутою екошкірою. Видання 500e Inspired By Music пофарбоване у Tuxedo Black і має сім динаміків преміальної аудіосистеми JBL.

Обидві моделі від Fiat оснащені світлодіодними фарами та ліхтарями, склоочисниками з датчиком дощу та 17-дюймовими легкосплавними дисками з алмазним огранюванням.

Покупці також знайдуть у салоні 7-дюймову цифрову панель приладів і 10,25-дюймову інформаційно-розважальну систему Uconnect 5 з Android Auto і Apple CarPlay. Водію та пасажиру також доступні клімат-контроль й бездротовий зарядний пристрій для смартфона.

Машини приводяться у рух електродвигуном потужністю 117 к.с., що живиться від тягової батареї ємністю 42 кВт.год. Електромобілі здатні розганятись з місця до 100 км/год за 8,6 секунди та можуть проїжджати на одному заряді батареї близько 240 км.

За допомогою зарядного пристрою потужністю 11 кВт акумулятор можна повністю зарядити за чотири години. Електромобілі також підтримують швидку зарядку постійним струмом потужністю 85 кВт. Ціни на новинки починаються з 36 000 доларів. Планується, що спеціальні видання надійдуть до дилерських центрів компанії в третьому кварталі цього року.

Джерело: Autogeek
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація