Електромобіль Lotus Emeya можна буде відкрити з iPhone або Apple Watch

Електромобіль Lotus Emeya можна буде відкрити з iPhone або Apple Watch

07 лютого 2024
0

Компанія Lotus підтвердила, що функція Apple Car Key буде доступна власникам електричних Emeya. Власники iPhone або Apple Watch матимуть кілька функцій доступу через застосунок Wallet.

Car Key - це функція Apple, яка вперше з'явилася на деяких моделях BMW у 2021 році і дозволяє використовувати iPhone і Apple Watch як зручну цифрову альтернативу брелкам або фізичним ключам. Вибравши автомобільний ключ на пристрої Apple для сумісної моделі електромобіля, ця функція дозволяє власникам блокувати, розблоковувати, керувати мікрокліматом, а в деяких випадках навіть дистанційно запускати автомобіль.

Власники авто також можуть поділитися ключами з друзями та родиною, що дозволяє надати тимчасовий доступ до автомобіля незалежно від того, де ви знаходитесь.

У травні 2023 року Mercedes-Benz почав пропонувати сумісність Car Key для своєї лінійки E-Class, і в той час існували припущення, що Lotus піде цим шляхом з новим електромобілем Emeya. Електронний лист від відділу обслуговування клієнтів Lotus підтвердив, що Apple Car Key тепер підтримується і авто британської марки.

Можна припустити, що існуючі власники Emeya також зможуть використовувати цю функцію після оновлення по повітрю. Apple рекомендує зв'язатися з виробником або місцевим дилером, щоб визначити, чи сумісний конкретний автомобіль із функцією Car Key.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація