Електромобіль Lucid Air Sapphire здивував часом розгону

Електромобіль Lucid Air Sapphire здивував часом розгону

28 жовтня 2023
0

Електромобіль Lucid Air Sapphire випробували на перегоновому треку Sonoma Raceway у Каліфорнії. Також модель проїхала прямий відрізок у чверть милі менш ніж за 9 секунд. Відео опублікували на YouTube-каналі Lucid Motors.

Бен Коллінз, який довгі роки був тест-пілотом популярного шоу Top Gear під псевдонімом Стіг, випробував Lucid Air Sapphire. Він проїхав кілька кіл треком Sonoma Raceway, щоб з'ясувати можливості електрокара.

Сімейний електромобіль чудово впорався із завданням. За словами Коллінза, це авто має відточену керованість і легко входить навіть у найскладніші повороти.

На прямій Lucid Air Sapphire здивував своїми можливостями. Електромобіль проїхав чверть милі всього за 8,989 секунди. Це неймовірний показник для чотиримісного автомобіля.

Серед електромобілів найкращий результат на прямій показав гіперкар Rimac Nevera. Він подолав 1/4 милі за 8,2 секунди. Проте ця модель значно потужніша і легша за електричний седан.

Lucid Air Sapphire оснащений трьома електромоторами сумарною потужністю 1251 к.с. Розгін від 0 до 100 км/год займає менше ніж дві секунди, а максимальна швидкість становить 330 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація