Електромобілі Stellantis отримають бездротову зарядку від HEVO

Електромобілі Stellantis отримають бездротову зарядку від HEVO

19 лютого 2023
0

HEVO, американський постачальник технології бездротової зарядки для електромобілів, оголосив про співпрацю з автовиробником Stellantis. Метою співпраці є інтеграція технології індуктивного заряджання HEVO в електромобілі Stellantis Group.

Цього року планується вперше продемонструвати бездротову зарядку Рівня 2 на Chrysler Pacifica PHEV в Оберн-Хіллз, Мічиган. Потім планується проєкт швидкої зарядки бездротової потужністю 50 кВт зі Stellantis. Подальші подробиці про цей проєкт поки що невідомі. За даними компанії, технологія HEVO має ефективність 95 відсотків і має відповідати стандартам SAE та UL для бездротової зарядки.

HEVO працює над технологією бездротового заряджання електромобілів з 2011 року. Однак угода зі Stellantis на сьогоднішній день є найбільшою та вже реалізується. Крім того, HEVO постачає понад 100 станцій бездротової зарядки електромобілів для зарядки транспортних засобів, що здаються в оренду. Проєкт фінансується Програмою доступу до чистого транспорту (CTAP). За даними HEVO, 120 000 пасажирів щодня користуються мережею фургонів Dollaride, щоб дістатися вузлів громадського транспорту Нью-Йорка. Грант CTAP у розмірі 10 мільйонів доларів США призначено для фінансування електрифікації цих автопарків, включаючи зарядну інфраструктуру HEVO.

У грудні HEVO також стала партнером AUSEV, австралійського виробника автомобілів із правим кермом. Компанії продемонструють бездротову зарядку на австралійському ринку.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація