Електронний кабінет водія поповнився новою послугою

Електронний кабінет водія поповнився новою послугою

19 вересня 2023
0

Сервісні центри МВС разом з командою ДП «ІНФОТЕХ» працюють над покращенням функціонала, аби громадяни отримували якісні державні послуги онлайн.

Відсьогодні в Електронному кабінеті водія для кермувальників стала доступна нова опція - «Повторна доставка посвідчення водія».

Послуга буде корисна тим особам, які замовили посвідчення водія Укрпоштою, але не змогли його вчасно забрати. Відтепер водії можуть повторно замовити доставку свого готового документу на відділення національного оператора поштового зв'язку.

Щоб скористатись послугою, необхідно увійти в Електронний кабінет водія. Після авторизації, у розділі «Картка водія» буде доступна кнопка «Замовити». Необхідно заповнити анкетні дані, ввести адресу та сплатити за послугу. Вартість - 192 грн з ПДВ.

Оформити доставку громадяни можуть декілька разів упродовж року від дати замовлення послуги з обміну посвідчення водія. Потім документ повертається до сервісного центру МВС і буде знищений.

Зауважимо, що новою опцією можуть скористатись особи, які мешкають на території України. На тимчасово окупованих регіонах та за кордоном вона не доступна.

Джерело: МВС України

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація