Електрична Porsche Panamera принципово відрізнятиметься від Taycan

Електрична Porsche Panamera принципово відрізнятиметься від Taycan

05 березня 2024
0

Porsche розраховує зберегти свій перший електромобіль - Taycan - у модельному ряду навіть після представлення довгоочікуваної Panamera EV. Зазначається, що остання вирізнятиметься більшим простором у салоні і певною розкішшю, ніж спортивна модель Taycan.

Минулого місяця Porsche представила оновлений Taycan. Ліфтбек отримав більший запас ходу, покращені динамічні характеристики та значно швидшу зарядку.

«Ми продовжуємо цю історію успіху з оновленим Taycan. Новий Taycan досягає нових висот з точки зору продуктивності завдяки потужнішим батареям, терморегулятору та новій можливості push-to-pass», - сказав Кевін Гік, керівник лінійки Taycan.

За його словами, хоча Panamera має дуже схожі габарити, у Porsche сподіваються зберегти Taycan у своїй модельній лінійці. Гік також додав, що впевнений у тому, що Taycan надовго затримається в модельній лінійці Porsche.

Він також зазначив, що коли Porsche додає нову лінійку моделей, топ-менеджмент не думає про те, щоб використовувати її лише три-чотири роки.

З моменту запуску свого першого електромобіля в 2019 році компанія Porsche продала понад 150 000 Taycan по всьому світу.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація