Електричний Dodge Charger приміряв ліврею оригінальної моделі 1960-х років

Електричний Dodge Charger приміряв ліврею оригінальної моделі 1960-х років

30 січня 2024
0

Оригінальний Dodge Charger вийшов у 1966 році. Через десять років маслкар став учасником шоу Dukes of Hazzard (Придурки з Хаззарда). Автомобіль у ньому знімався у культовій помаранчевій лівреї з номером «01» дверях.

Колір розплавленого металу приміряв і майбутній електричний Charger. Рендери помаранчевого електрокупе створив художник, який ховається під ніком @adry53customs. Тоді як на офіційних фото, опублікованих Dodge на початку січня, кузов передсерійного Charger EV був пофарбований у сірий.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Timothy Adry Emmanuel (@adry53customs)

В версії @adry53customs з основним кольором кузова контрастують чорна решітка радіатора, бампери, номер на дверях та сучасні колісні диски. На даху «дводверки» автор зобразив прапор Конфедерації, який для багатьох американців символізує рабство та расизм. Навряд чи ми колись побачимо його на серійному Dodge Charger EV, дебют якого очікуєтся до кінця цього року.

На ринку електричний Charger з'явиться як модель 2025 року. За попередніми даними, базова версія маслкара буде задньопривідною потужністю близько 402 к.с. Середня та топова комплектація будуть повнопривідними потужністю близько 670 та 885 к.с. відповідно.

Концепт Charger EV оснащувався багатошвидкісною коробкою eRupt з електромеханічним перемиканням передач. Помітним на дорозі електромобіль зробить камерна вихлопна система Fratzonic, рівень шуму якої дорівнює 126 децибел.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація