Електричний KIA Ray EV розкупили на півтора року вперед

Електричний KIA Ray EV розкупили на півтора року вперед

23 вересня 2023
0

Попит на електромобіль KIA Ray EV виявився вищим, ніж очікувалося. За оригінальним компактним мінівеном вишикувалася черга на півтора року. Про це повідомляє сайт Electrek.

Новий KIA Ray EV надійшов у продаж на батьківщині, у Південній Кореї, з 24 серпня та вже зібрав 6000 замовлень. За перший рік планують випустити лише 4000 KIA Ray в електричному виконанні. Згодом обсяги виробництва зростуть, адже має розпочатися експорт моделі в інші країни.

Слід зазначити, що компактний мінівен Ray EV - найдешевший електромобіль KIA. Його ціна стартує з 20 400 доларів за вантажну версію та 20 700 доларів - за пасажирську.

Електромобіль KIA Ray EV - компактне міське авто завдовжки лише 3,6 метра. У нього оригінальні асиметричні задні двері: ліворуч двері звичайні, а праворуч - зсувні.

Новий KIA Ray EV 2024 модельного року пройшов модернізацію й отримав сучаснішу силову установку. Він оснащений 87-сильним мотором і батареєю ємністю 35,2 кВт.год. Заявлений запас ходу становить 205 км, а зарядка батареї на 80% від швидкої станції займає 40 хвилин.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація