Електричний концепт Chrysler Airflow стане серійним

Електричний концепт Chrysler Airflow стане серійним

09 листопада 2023
0

Електричний концепт Chrysler Airflow EV, який дебютував у червні 2021 року, отримає серійне продовження. Як написав у Instagram керівник відділу дизайну бренду Ральф Жіль, інформація про те, що проєкт закрито недостовірна. Концепт Airflow EV розвиватиметься і його продемонструють 2024 року. При цьому кінцевий продукт не буде точною копією концепту. Він створить «новий освіжаючий напрямок» й стане початком відродження бренду.

Зі слів дизайнера, електричний кросовер був «тільки початком історії». Команда дизайнерів Chrysler досі вивчає технології, продемонстровані Airflow EV. Це теми електрифікації, передових інформаційно-розважальних систем, екологічно чистих матеріалів салону, аеродинаміки, автоматичного водіння та багато інших.

Всі вони знайдуть своє продовження у «багатьох інших концепціях», при розробці яких використають широкі можливості альянсу Stellantis. Зокрема, нову платформу STLA, яка забезпечить швидкісну 800-вольтову зарядку та запас ходу до 644 км.

За деякими даними, своєю публікацією Ральф Жіль хотів погасити чутки про те, що новий генеральний директор Chrysler Крістін Фьюелл не задоволена роботою дизайнерів. Ці чутки з'явилися після того, як вона поставила перед командою завдання створити «щось ще краще», ніж Airflow EV.

Як уже згадувалося, новий концепт покажуть протягом наступного року. Серійна версія потенційного конкурента Tesla очікується у 2025 році.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація