Електричний кросовер KIA EV5 отримає «гарячу» версію GT

Електричний кросовер KIA EV5 отримає «гарячу» версію GT

14 жовтня 2023
0

Нові подробиці стосовно компактного електричного кросовера KIA EV5 було розкрито під час першого щорічного Дня електромобілів. Корейський автовиробник у ході заходу підтвердив, що новинка з часом з'явиться на ринках за межами Китаю. Корейський автовиробник також повідомив, що інженери працюють над зарядженим EV5 GT.

Вперше показаний публіці на автосалоні в Ченду в Китаї в серпні, EV5 є третім продуктом в електричній лінійці KIA після EV6 і EV9. Для китайського ринку електромобіль буде вироблятися всередині країни та буде доступний покупцям у трьох варіаціях.

У Китаї стандартна модель матиме акумуляторну батарею ємністю 64 кВт.год у поєднанні з двигуном потужністю 218 к.с. Машина матиме запас ходу в 530 км. Базова модель для світових ринків матиме меншу батарею ємністю 58 кВт.год, але також матиме той же електродвигун, що приводить в рух передні колеса.

За доплату китайські споживачі отримають батарею ємністю 88 кВт.год, якої вистачить, щоб проїжджати до 720 км. Решта світу буде вимушена задовольнятися дещо меншим акумулятором на 81 кВт.год.

Флагманський EV5 матиме вже два електромотори сумарною потужністю 308 к.с. Усі електричні кросовери EV5 матимуть тепловий насос, як і в EV6, а також «однопедальний» режим керування машиною.

Джерело: Autogeek
Фото: KIA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація