Електричний кросовер Nio EL6 розбили у краш-тесті Euro NCAP

Електричний кросовер Nio EL6 розбили у краш-тесті Euro NCAP

12 квітня 2024
0

Менш ніж через рік після оголошення про вихід на європейський ринок Nio EL6 пройшов випробування Euro NCAP і отримав п'ятизірковий рейтинг безпеки. Кросовер китайського бренду приєднався до ES8, ET7, ET5 та EL7, отримавши п'ятизірковий рейтинг у Європі.

Як і всі інші моделі Nio, EL6 стандартно оснащений рядом електронних асистентів, включаючи чотири камери, радар, лідар і систему автономного екстреного гальмування, яка, за словами EuroNCAP, «виконала свою роботу надзвичайно добре». У краш-тестах дорослих пасажирів електричний кросовер набрав 37,5 балів або 93%, тоді як у тестах дітей він набрав 42 бали або 85% з можливих.

Також було проведено масштабні випробування NIO, щоб перевірити, наскільки EL6 безпечний для вразливих учасників дорожнього руху, таких як велосипедисти, пішоходи та мотоциклісти. Система розпізнавання інших учасників руху отримала оцінку «Добре» у сценаріях за участю дорослого, який перебігав дорогу, і у випадку електромобіля, що рухається заднім ходом у бік дорослого чи дитини.

Окрім того, електромобіль отримав оцінку «Адекватно» під час тестування на виявлення дитини, яка вибігає із-за припаркованого автомобіля під час руху.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація