Електричний Mini навчився говорити із власником внутрішнім голосом

Електричний Mini навчився говорити із власником внутрішнім голосом

17 липня 2023
0

Американський підрозділ Mini створив «Mini-logue», який дозволить поставити собі питання, чи варто купувати електромобіль бренду. Інтерактивний AI персонаж стане вашим внутрішнім голосом, з яким ви зможете вести діалог на цю та інші теми.

Щоб реалізувати цю можливість для своїх клієнтів, Mini у партнерстві з незалежною креативною агенцією Pereira O'Dell розробила інтерактивний генеративний штучний інтелект. Він інтегрований у сайт бренду у США. Використовуючи технології глибокого навчання та можливості клонування голосу, AI дозволяє користувачеві спілкуватися самим із собою.

Як кажуть у компанії, найпереконливіший аргумент на користь покупки автомобіля звучить у голові самого покупця. Потрібно просто «витягнути» його звідти і з цим добре впорається «Mini-logue». Жоден продавець чи дилер не зможете зробити це переконливіше. Після «монолога» штучний інтелект створить відео для спільного використання оптимізоване для соціальних мереж.

Також «Mini-logue» стане цікавим способом взаємодії з брендом. Для його просування запущено маркетингову компанію під назвою «Довіряй своєму внутрішньому міні-логу». Вона включає серію рекламних роликів у соцмережах, які за допомогою анімації Unreal Engine MetaHuman розповідають про його можливості. Зокрема, автори візуалізували внутрішні діалоги людини, яка роздумує про покупку Mini Electric.

За даними компанії, у США найчастіше автомобілі бренду купують як друге або третє авто. Саме тому у якості флагман обраний електричний кабріолет Mini Cooper. 2024 року очікується електрична версія Mini Countryman, а 2025-го - кросовер Aceman.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація