Електричний Opel Mokka перетворили на СТО-мобіль

Електричний Opel Mokka перетворили на СТО-мобіль

06 квітня 2023
0

Відтепер Opel також пропонує свою модель Mokka Electric як автомобіль для майстерень та техобслуговування з висувною скринькою та системою полиць у задній частині салону. Відповідне обладнання для автомобілів поставляється фахівцем із переобладнання Bott.

Система Bott Vario3 вбудована в захисну раму, що міцно прикріплена до кузова. У ньому можна безпечно та акуратно зберігати інструменти та дрібні запасні частини. За словами представників Opel, якщо у задньому відсіку потрібно додаткове місце (наприклад, для перевезення великих запасних частин), модуль можна зняти у кілька простих кроків.

Втім, якщо система висувних ящиків встановлена, Mokka Electric стає двомісним. Незважаючи на свої компактні розміри, Mokka Electric надзвичайно просторий. При довжині 4,16 м Mokka Electric залишається компактним позашляховиком. Однією з переваг системи висувних ящиків, розробленої спеціально для Mokka, є те, що додаткову вагу можна рівномірно розподілити. Безпека різних комплектацій Bott підтверджена краш-тестами із завантаженими автомобілями відповідно до регламенту ЄЕК ООН R44.

«Таким чином, ящики залишаються закритими навіть у разі різкого гальмування або аварії, і нічого не випадає з модулів», - кажуть у Opel.

У повідомленні Opel також пише, що Mokka Electric з акумулятором на 50 кВт.год та електродвигуном на 100 кВт може проїхати до 338 кілометрів згідно WLTP. 

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація