Електричний седан Genesis G80 EV суттєво оновили

Електричний седан Genesis G80 EV суттєво оновили

06 вересня 2024
0

Компанія Genesis істотно оновила свій електрифікований седан G80, подовживши колісну базу, додавши більший акумулятор і оновивши салон. Оновлена модель надійде на європейські ринки наступного року після запуску на домашньому ринку бренду в Південній Кореї.

Електричний седан першого покоління з'явився у 2021 році, створений на основі бензинового G80, який також став найбільш продаваною моделлю Genesis у всьому світі.

Завдяки збільшеній колісній базі корейський бренд намагається позиціонувати електромобіль більше як лімузин. Для цього йому збільшили на 130 мм базу, яка тепер сягає 3140 мм, в результаті чого пасажири на задніх сидіннях отримали додаткові 83 мм простору для ніг і на 20 мм більше простору для голови.

Комфорт пасажирів також підвищився завдяки оновленим елементам передньої та задньої підвіски, які зменшують вібрацію від нерівностей. Новий режим “Шофер” налаштовує авто на більш плавне прискорення та гальмування, а також перемикає підвіску на ще м'якші налаштування.

Усередині задні сидіння тепер можна регулювати в 14 напрямках і нахиляти під кутом до 40 градусів, на вікнах встановлено шторки, а двері можна відкривати та закривати натисканням кнопки. Також у салоні авто прописалась аудіосистема Bang & Olufsen із 17 динаміками.

Зміни стосуються не лише пасажирів: на приладовій панелі тепер домінує новий 28-дюймовий OLED-екран інформаційно-розважальної системи, також додано новий перемикач КПП у формі кристала та нове кермо.

Збільшений запас ходу забезпечує нова батарея ємністю 95 кВт.год, взята від електрокросовера KIA EV9. Очікується, що новинка зможе проїжджати без підзарядки понад 800 км. Ціни на авто починаються від 83 000 євро.

Джерело: Autogeek
Фото: Genesis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація