Електричний Subaru Forester отримає повний привід та запас ходу 700 км

Електричний Subaru Forester отримає повний привід та запас ходу 700 км

23 лютого 2024
0

Компанія Subaru планує у 2025 році випустити на ринок компактний кросовер Subaru Forester з електричною силовою установкою. У нього буде повний привід у стандартній комплектації та запас ходу приблизно 700 км.

У модельній лінійці Subaru вже є одна електрична модель - Subaru Solterra, яка в Європі з'явилася у продажу кілька місяців тому. До 2030 року цей японський автогігант планує щорічно продавати по 600 000 електромобілів. Тому Subaru зараз активно розробляє нові електрокари.

Вже у 2025 році у продажу з'явиться електричний Subaru Forester, тобто раніше, ніж очікувалося. І це буде власна розробка Subaru. Якщо Solterra побудували за допомогою компанії Toyota, то Forester створюється тільки фахівцями Subaru. При цьому електричний Forester отримає сучасні технології компанії Toyota.

Що нам зараз відомо про електричний Forester? Ми знаємо, що він буде більшим, ніж Solterra. Вже в стандартній комплектації він матиме повний привід, а на одній підзарядці батареї він зможе проїхати 700 км. Нагадаємо, у Solterra запас ходу становить близько 425 км, відповідно до тестового циклу WLTP.

У продажу електричний кросовер Subaru Forester з'явиться у 2025 році. Скільки він коштуватиме - ще не відомо. Зрозуміло, що дорожче, ніж Forester із двигуном внутрішнього згоряння. До речі, електричний Forester буде довгий час продаватися разом із версією з двигуном внутрішнього згоряння.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація