Електричний VW Beetle помітили на дорогах Парижа

Електричний VW Beetle помітили на дорогах Парижа

14 червня 2023
0

Яскравий і неординарний електричний концепт Volkswagen Beetle, помічений на вулицях Парижа, викликав неймовірне захоплення. Новинка виглядає футуристично і в той же час у ній упізнається класична модель.

У електрокара характерний силует із заокругленим дахом, виразні крила та круглі фари, щоправда тепер світлодіодні. Він пофарбований у яскраво-червоний колір та отримав прозорі двері, панорамний дах та великі колеса. За габаритами концепт точно повторює серійний Beetle, виробництво якого було припинено у 2019 році.

Цей концептуальний електромобіль створений для мультфільму «Леді Баг та Супер-Кіт: Пробудження сили». На ньому їздитиме головна героїня - Маринетт, яка перетворюється на харизматичну Леді Баг. Варто зазначити, що у мультфільмі засвітилися й інші моделі німецького виробника, а саме: ID.Vizzion, ID.Buzz та ID.Crozz.

Після дебюту ID. Buzz минулого року колишній генеральний директор VW Герберт Дисс припустив, що «на масштабованій платформі MEB можливе створення багатьох інших емоційних автомобілів». Його коментарі підігріли чутки про «ID. Bug». Можливо, цей концепт у майбутньому отримає серійну версію та приєднається до сімейства ID.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація