Емоцій на 100 відсотків, викидів – на нуль: новий Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+

20 грудня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Mercedes-Benz в Україні оголосив про старт продажів Mercedes-AMG EQS 53 4matic+.

Новий EQS 53 4MATIC+ (витрата електроенергії у змішаному циклі згідно WLTP: 21,5-23,9 кВт/100 км; викиди CO2 у змішаному циклі згідно WLTP: 0 г/км) – перша серійна електрична модель AMG на акумуляторних джерелах живлення побудована на архітектурі Mercedes-EQ для автомобілів класу люкс та преміум-класу.

Седан EQS 53 4MATIC+ потужністю 560 кВт був розроблений у м. Аффальтербах та вдосконалений у всіх аспектах, що стосуються динаміки. Він вражає властивими для бренду характеристиками скрізь, де клієнт їх може відчувати безпосередньо – чи то технічні рішення, дизайн екстер'єру та інтер'єру, чи емоційна акустика автомобіля.

Нова модель пропонується за ціною від 133 266 євро. Головною складовою нового Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC є силовий агрегат з використанням двох двигунів, що орієнтований на спортивну динаміку. Потужна силова установка з двигуном на кожній осі йде у поєднанні з повністю регульованим повним приводом AMG Performance 4MATIC+, який за будь-яких дорожніх умов оптимально переносить крутний момент на асфальт. У базовій версії сумарна потужність сягає 484 кВт (658 к. с.), максимальний крутний момент двигунів-генераторів становить 950 Н·м. А у поєднанні з доступним як опція пакетом AMG DYNAMIC PLUS максимальна потужність в режимі RACE START з функцією додаткового прискорення (Boost) сягає вже 560 кВт (761 к. с.), а максимальний крутний.

Ближайший дилерский центр Mercedes

Джерело: Mercedes-Benz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація