Європейські автовиробники відмовляються від великих виставок

Європейські автовиробники відмовляються від великих виставок

26 жовтня 2023
0

Більшість європейських автовиробників пропустять Женевський міжнародний автосалон 2024 року. Захід точно не відвідають бренди BMW, Mercedes-Benz, Audi та Volkswagen. Про це повідомили на сайті Automotive News Europe.

З 26 лютого до 3 березня 2024 року в конференц-центрі Palexpo відбудеться Женевський міжнародний автосалон 2024 року. У 2023 році захід уперше провели в Катарі.

Попри ажіотаж, далеко не всі автовиробники зацікавлені у виставці. У BMW заявили, що більше не братимуть участі в автосалонах у Женеві, Парижі та Детройті, зосередившись на просуванні своїх новинок у соціальних мережах.

Volkswagen також відмовився від участі в Женевському міжнародному автосалоні, але дочірні бренди Skoda, Cupra і Porsche ще не ухвалили рішення про участь. Найімовірніше, вони також не відвідають виставку.

Крім цього на Женевському міжнародному автосалоні не буде присутній концерн Stellantis. Головний виконавчий директор корпорації Карлос Таварес заявив, що компанія буде економити кошти.

На відміну від багатьох європейських автовиробників, Renault збирається взяти участь у виставці. Також компанія відвідає й інші автосалони.

Організатори Женевського міжнародного автосалону ведуть переговори про участь із близько 20 китайськими брендами. Вони сподіваються, що більша частина компаній все ж зможе відвідати виставку.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація