EXEED: ціль – український ринок

EXEED: ціль – український ринок

17 січня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Перший свій концепт-кар китайський преміум-бренд EXEED показав у 2017 році на Франкфуртському автомобільному салоні. Чому ж в EXEED заявляють про сторічний досвід в автомобільній промисловості?

Європейський R&D-центр бренду, розташований у Мюнхені, виник у 2008 році як результат співпраці Chery й Quantum LLC. І під його дахом EXEED зібрав близько сотні інженерів і дизайнерів. Зокрема й тих спеціалістів, котрі працювали у BMW, Jaguar Land Rover й інших автомобільних компаніях із досвідом створення продуктів висококласної європейської якості. Цей досвід і застосований у проєктуванні автомобілів EXEED.

Ґерт Гільдебранд, котрий відповідав за дизайн MINI, Клаус Шмідт, інженер М-підрозділу BMW, Пітер Маткін, відповідальний за інженерію в Land Rover, Кевін Райс, дизайнер у BMW і європейському відділенні Mazda – всі ці майстри своєї справи долучилися до створення автомобілів даного преміум-бренду.

Крім того, EXEED співпрацює із глобальними гравцями ринку automotive: в кооперації з BorgWarner cтворює потужні й водночас плавні в роботі силові установки, разом із Benteler налаштовує шасі наших автомобілів на керованість і комфорт, разом із Bosch забезпечує електронною системою стабілізації. Врешті, EXEED разом з Autoliv досягає найвищого рівня безпеки для пасажирів власних автомобілів.

Чому ми хочемо, щоби ви усе це знали? Бо EXEED націлений на український ринок. Бренд вже присутній у Казахстані й Росії, а невдовзі у 2022-му планує з'явитися і тут. Перемовини з українськими дистриб'юторами вже ведуться.

Щоби не пропустити появу перших автомобілів бренду, підписуйтеся на сторінку EXEED Ukraine у Facebook. Мета бренду – вивести драйверський досвід на новий рівень.

Чому би не зробити це разом?

Джерело: EXEED International

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація