Exeed вивів на тести оновлений LX

Exeed вивів на тести оновлений LX

20 серпня 2022
0

Exeed почав тестувати у Китаї оновлений кросовер LX. Як повідомляють «Китайские автомобили» з посиланням на місцевих фотошпигунів, на знімки потрапила версія з індексом 300Т, якій пророкували 1,6-літровий турбомотор. Крім цього, кросовер отримав злегка підретушовану зовнішність та салон як у китайського варіанта Omoda 5.

Судячи з фотографій, оновлення торкнеться більшої частини передка, закритої камуфляжем - у тому числі решітки радіатора. Знизу можна побачити горизонтальні прорізи, яких немає актуальному LX.

У салоні зміни будуть масштабнішими: кросоверу дістанеться по-новому оформлений центральний тунель і усічене знизу рульове колесо без фізичних кнопок. За ним видно здвоєний дисплей «приладки» та інформаційно-розважальної системи діагоналлю 24,6 дюйма, також є сенсорна панель керування клімат-контролем та відсік для бездротової зарядки смартфона.

Що стосується силових установок, то інсайдери пророкували оновленому Exeed LX виконання 300Т з 1,6-літровим турбомотором потужністю близько 200 кінських сил та варіант 400Т з 261-сильним наддувним двигуном 2.0. Другу версію вже показали на фотографіях, що з'явилися на базі Міністерства промисловості та інформатизації Китаю.

Джерело: Китайские автомобили

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація