Ferrari F50, що належав Роду Стюарту, виставили на аукціон

Ferrari F50, що належав Роду Стюарту, виставили на аукціон

06 листопада 2023
0

Ferrari F50, що раніше належав легендарній рок-зірці Роду Стюарту, виставлено на продаж на сайті Collecting Cars. Цей рідкісний суперкар являє собою справжню ікону італійської автомобільної індустрії.

На момент виходу цього матеріалу найвища ставка становить 2?450?000 фунтів стерлінгів. Аукціон триватиме ще п'ять днів, і очікується, що інтерес до цього унікального автомобіля продовжуватиме зростати.

Ferrari F50 було вперше випущено 1996 року, і спочатку його поставляла до Великої Британії компанія Maranello Concessionaires Ltd.

Цей екземпляр був куплений Родом Стюартом у червні 1997 року. Відтоді він мав шість власників і залишився у чудовому стані з пробігом лише 17?700 км.

Нещодавно, в серпні 2023 року, автомобіль пройшов щорічне обслуговування і заміну зчеплення.

Цей Ferrari F50 зазнав деяких модифікацій, включно з перефарбуванням у темно-сірий колір і заміною сидінь. Однак під час часткової реставрації його було заново пофарбовано в червоний, що дало змогу отримати сертифікат Classiche.

Покупець цього унікального F50 отримає не тільки «червону папку Classiche», а й оригінальні реєстраційні документи, копію сторінки гарантійної книги, колекцію попередніх записів про технічне обслуговування, набір літографій F50 та інші додаткові предмети. І звісно ж, можливість їздити на спорткарі, який ще пам'ятає легенду рок-музики.

Джерело: NV.UA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація