Ferrari комплектуватиме свої автомобілі дисплеями Samsung

Ferrari комплектуватиме свої автомобілі дисплеями Samsung

14 квітня 2023
0

Samsung Group надасть Ferrari OLED-технологію для нових дисплеїв, які будуть використовуватись у серійних моделях бренду наступного покоління. Відповідний меморандум голови компаній підписали під час спеціальної церемонії у кампусі Samsung Display в Асані, Південна Корея.

Жодних подробиць про угоду сторони не повідомляють. Раніше Ferrari заявляла, що передасть на аутсорс розробку другорядних компонентів або програмного забезпечення. Сама ж компанія планує збільшити інвестиції в електрифікацію та нові силові установки.

Свій перший серійний електромобіль Ferrari представить у середині десятиліття. Зі слів генерального директора компанії Бенедетто Вінья, він буде «унікальним, справжнім Ferrari». Електричний суперкар поєднає багаторічний досвід та традиції бренду з інноваціями. За попередніми даними, автомобіль укомплектують чотиримоторною електричною силовою установкою.

Відповідно до плану розвитку бренду, до 2030 року електричними будуть 40% моделей. Ще 40% модельної лінійки сформують гібриди та лише 20% автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння. Наразі, Ferrari пропонує два гібриди: 296 GTB та SF90 Stradale.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація